Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMi 8 Lite Global Kararlı Miui V10.3.1.0 + Fastboot İndirme Bağlantısı
Tekrar güncelleme geldi derken aynı bende hocam.guncelleme yok diyor.yuklu olan 10.3.1.0 versiyonu.ilk çıktığında yuklemistim ve şebeke sorunu devam etmekte daha sık bir şekilde.
Tekrar güncelleme geldi derken aynı bende hocam.guncelleme yok diyor.yuklu olan 10.3.1.0 versiyonu.ilk çıktığında yuklemistim ve şebeke sorunu devam etmekte daha sık bir şekilde.
Evet 10.2.2.0 versiyonu benimki. 10.3.1.0 gelip gitmişti yükleyemeden o tekrar geldi ama güncellemicem. Hatta garantiyi bozmadan eski versiyona nasıl düşürürüm hocam biliyomusunuz? Eski versiyonda bağlantı sorunum yoktu?
Evet 10.2.2.0 versiyonu benimki. 10.3.1.0 gelip gitmişti yükleyemeden o tekrar geldi ama güncellemicem. Hatta garantiyi bozmadan eski versiyona nasıl düşürürüm hocam biliyomusunuz? Eski versiyonda bağlantı sorunum yoktu?
Evet ben de yaklaşık bir haftadır sim2 de kullanıyorum pek sorun yok gibi...
Aslında bu bir kronik sorun denebilir. Sesimizi duyurmamız gerek. Yazılımsal bir sorunsa güncelleme ile çözülmesi lazım biran önce.
Fakat farklı romlarda da aynı sorunun olduğunu belirtip donanımsal olduğunu düşünenler de var.
Başkan merhaba bende sim2 de sorun yaşadım sim1 e geçtim eskisi kadar değil ama yinede sorun yaşıyorum birde turkcele geçtiği m halde bı konunun hiç bir çözümü yok galiba teli alali 2 ay oldu pişman yaptı bu şebeke sorunu eski telefonumda turktelekom kullaniyordum çatır çatır 4.5 g de oyun oynarken bununla turkcelde aynı alanda oyunu zor açıyorum bırak oynamayı ben güncelleme yapmadım hiç hala bekliyorum android 8.1 yuklu rom 10.2.2 yeni gelen guncellemede android 9 mu olur guncellersem bı ara android 9 güncellemesi gelmişti beklettim yok suan
Başkan merhaba bende sim2 de sorun yaşadım sim1 e geçtim eskisi kadar değil ama yinede sorun yaşıyorum birde turkcele geçtiği m halde bı konunun hiç bir çözümü yok galiba teli alali 2 ay oldu pişman yaptı bu şebeke sorunu eski telefonumda turktelekom kullaniyordum çatır çatır 4.5 g de oyun oynarken bununla turkcelde aynı alanda oyunu zor açıyorum bırak oynamayı ben güncelleme yapmadım hiç hala bekliyorum android 8.1 yuklu rom 10.2.2 yeni gelen guncellemede android 9 mu olur guncellersem bı ara android 9 güncellemesi gelmişti beklettim yok suan
Şebeke kopma sorunu hiçbir şekilde düzelmemiş, ektede göreceğiniz üzere (özellikle online oyun oynayan arkadaşlar beni çooook çok iyi anlayacaktır) MS 360 bu şartlarda hiçbir online oyun oynayamazsınız. Ha kopmalar geçiyor arada kopma geçtiğinde de 80-120 arası değişiyor. Hattımda sıkıntı yok türk telekom kullanan arkadaşda oyunu açıyoruz sıkıntısız MS 30-50 arası, aynı hattı cihazıma takıyorum durum yine aynı. Hiçbir şekilde düzelmeyecek bence bu sorun, telefonu biran önce elimden çıkarmaya bakacağım. Xiaomi telefon konusunda sınıfta kalır bence
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Oyun oynayanlar bu şebeke sorununu daha iyi anlıyor bende Samsung A7 vardı 4.5 g de 80 MS üzerine çıkmıyordu turkcele geçip Mi8 lite aldım 500 MS altına düşmüyor delircem bende daha 40 gün oldu alalı oyun dışında zaten hissedilmiyor şebeke sorunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan yükleyebilirsiniz sanırım, kontrol edin. Ve evet cihaz yeni güncelleme ile Android 9 olur.
Hatta 9. Rom yüklüydü kendisi otomatik güncelleme eski sürüm daha iyiydi şebeke konusunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne olduysa 10.2.2.0 güncellemesinden sonra oldu sanırım.
Ben de yükledim. 4g 4.5 g olmuş. Kameraya gece modu gelmiş. Onun haricinde gözüme henüz çarpan bir şey yok. Daha şimdi guncelledim. Bağlantı problemi ile ilgili de kullandıkça anlaşılacak. Ama tahminim sorun devam edecek gibi.
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi