Rom Mi 8 Lite Global Kararlı Miui V10.3.1.0 + Fastboot İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fsikier

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi8lite
Konular
1
Tekrardan güncelleme yayınlandı denemek için kuran arkadaş var mı? Şebeke sorunu ne durumda acaba?

Tekrar güncelleme geldi derken aynı bende hocam.guncelleme yok diyor.yuklu olan 10.3.1.0 versiyonu.ilk çıktığında yuklemistim ve şebeke sorunu devam etmekte daha sık bir şekilde.

veyselaksn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veysel
Cihazım
Mi8 Lite
Konular
1
Tekrar güncelleme geldi derken aynı bende hocam.guncelleme yok diyor.yuklu olan 10.3.1.0 versiyonu.ilk çıktığında yuklemistim ve şebeke sorunu devam etmekte daha sık bir şekilde.
Bazıları gelmediğini belirtmiş idi sanırım global çaplı bir sorun oluşmuş eski sürümde kalanlara (10.2.0) gelmiş olması lazım

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

ananni

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
0
Bazıları gelmediğini belirtmiş idi sanırım global çaplı bir sorun oluşmuş eski sürümde kalanlara (10.2.0) gelmiş olması lazım

Evet 10.2.2.0 versiyonu benimki. 10.3.1.0 gelip gitmişti yükleyemeden o tekrar geldi ama güncellemicem. Hatta garantiyi bozmadan eski versiyona nasıl düşürürüm hocam biliyomusunuz? Eski versiyonda bağlantı sorunum yoktu?

veyselaksn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veysel
Cihazım
Mi8 Lite
Konular
1
Evet 10.2.2.0 versiyonu benimki. 10.3.1.0 gelip gitmişti yükleyemeden o tekrar geldi ama güncellemicem. Hatta garantiyi bozmadan eski versiyona nasıl düşürürüm hocam biliyomusunuz? Eski versiyonda bağlantı sorunum yoktu?
O konu hakkında pek bilgi sahibi değilim, yanlış yönlendirmekten korkuyorum

Hüseyin Aycelik

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8 lite
Konular
5
Evet ben de yaklaşık bir haftadır sim2 de kullanıyorum pek sorun yok gibi...

Aslında bu bir kronik sorun denebilir. Sesimizi duyurmamız gerek. Yazılımsal bir sorunsa güncelleme ile çözülmesi lazım biran önce.
Fakat farklı romlarda da aynı sorunun olduğunu belirtip donanımsal olduğunu düşünenler de var.
Başkan merhaba bende sim2 de sorun yaşadım sim1 e geçtim eskisi kadar değil ama yinede sorun yaşıyorum birde turkcele geçtiği m halde bı konunun hiç bir çözümü yok galiba teli alali 2 ay oldu pişman yaptı bu şebeke sorunu eski telefonumda turktelekom kullaniyordum çatır çatır 4.5 g de oyun oynarken bununla turkcelde aynı alanda oyunu zor açıyorum bırak oynamayı ben güncelleme yapmadım hiç hala bekliyorum android 8.1 yuklu rom 10.2.2 yeni gelen guncellemede android 9 mu olur guncellersem bı ara android 9 güncellemesi gelmişti beklettim yok suan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başkan merhaba bende sim2 de sorun yaşadım sim1 e geçtim eskisi kadar değil ama yinede sorun yaşıyorum birde turkcele geçtiği m halde bı konunun hiç bir çözümü yok galiba teli alali 2 ay oldu pişman yaptı bu şebeke sorunu eski telefonumda turktelekom kullaniyordum çatır çatır 4.5 g de oyun oynarken bununla turkcelde aynı alanda oyunu zor açıyorum bırak oynamayı ben güncelleme yapmadım hiç hala bekliyorum android 8.1 yuklu rom 10.2.2 yeni gelen guncellemede android 9 mu olur guncellersem bı ara android 9 güncellemesi gelmişti beklettim yok suan
Hatta 9. Rom yüklüydü kendisi otomatik güncelleme eski sürüm daha iyiydi şebeke konusunda

Şebeke kopma sorunu hiçbir şekilde düzelmemiş, ektede göreceğiniz üzere (özellikle online oyun oynayan arkadaşlar beni çooook çok iyi anlayacaktır) MS 360 bu şartlarda hiçbir online oyun oynayamazsınız. Ha kopmalar geçiyor arada kopma geçtiğinde de 80-120 arası değişiyor. Hattımda sıkıntı yok türk telekom kullanan arkadaşda oyunu açıyoruz sıkıntısız MS 30-50 arası, aynı hattı cihazıma takıyorum durum yine aynı. Hiçbir şekilde düzelmeyecek bence bu sorun, telefonu biran önce elimden çıkarmaya bakacağım. Xiaomi telefon konusunda sınıfta kalır bence facepalm~~
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Oyun oynayanlar bu şebeke sorununu daha iyi anlıyor bende Samsung A7 vardı 4.5 g de 80 MS üzerine çıkmıyordu turkcele geçip Mi8 lite aldım 500 MS altına düşmüyor delircem bende daha 40 gün oldu alalı oyun dışında zaten hissedilmiyor şebeke sorunu

Son düzenleme:

tarix

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3

Şuan yükleyebilirsiniz sanırım, kontrol edin. Ve evet cihaz yeni güncelleme ile Android 9 olur.

Hatta 9. Rom yüklüydü kendisi otomatik güncelleme eski sürüm daha iyiydi şebeke konusunda

Ne olduysa 10.2.2.0 güncellemesinden sonra oldu sanırım.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Fastboot indirme bağlantısı eklendi ;

aytaccmn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aytaç
Cihazım
mi 8 lite
Konular
3
Ben de yükledim. 4g 4.5 g olmuş. Kameraya gece modu gelmiş. Onun haricinde gözüme henüz çarpan bir şey yok. Daha şimdi guncelledim. Bağlantı problemi ile ilgili de kullandıkça anlaşılacak. Ama tahminim sorun devam edecek gibi.

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Edward950

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
7
Kimse yeni gelen sos mesajı özelliğine değişmemiş. Güç düğmesine 5 kez basınca bir yakınınıza mesaj atıyor baya iyi bir özellik bence.

alanyali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kadir
Cihazım
mi 8 lite
Konular
6
Kimse yeni gelen sos mesajı özelliğine değişmemiş. Güç düğmesine 5 kez basınca bir yakınınıza mesaj atıyor baya iyi bir özellik bence.
Acaba sarj konusunda sebeke konusunda performans konusunda gelen bi yenilik varmi varsa bizimle paylasir misiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt