Teşekkür ederimOTA'da sadece değişen dosyalar bulunur. Romun tüm dosyaları bulunmaz. Recovery'de ise tüm dosyalar bulunur.
MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl hallettiniz hocam, hata veriyordu yüklemeye çaliştiğim zamanTemiz kurulum ile kurdum bi sıkıntı yok güzelResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
recovery üzerinden flashladım ben herhangibi bi hata almadımNasıl hallettiniz hocam, hata veriyordu yüklemeye çaliştiğim zaman
Doğrulanamiyor hatası aldim. beta hesabimi ne gerekiyormus tam bilmiyorum. Güncellemedi o yüzden.recovery üzerinden flashladım ben herhangibi bi hata almadım
Temiz kurulum ile twrp custom recovery üzerinden kurduğumu belirttim sizin kastettiğiniz telefonun kendisine güncelleme paketini göstererk yüklemek farkli yollar.Doğrulanamiyor hatası aldim. beta hesabimi ne gerekiyormus tam bilmiyorum. Güncellemedi o yüzden.
Hmm. Anladim hocam. Benim telefon komple stock. Dokunmadım hiç bi tarafına. Otayi bekliyecez mecburTemiz kurulum ile twrp custom recovery üzerinden kurduğumu belirttim sizin kastettiğiniz telefonun kendisine güncelleme paketini göstererk yüklemek farkli yollar.