- Adım
- atakan
- Cihazım
- xioami mı 8 lit
- Konular
- 1
Beta tester olduğumuzu nasıl anlayacağız
Buraya kayıt oldunuz mu? Olduysanız yükleyebilirsiniz. Beta test için alımlar kapatıldı.Beta tester olduğumuzu nasıl anlayacağız
Elinize emeğinize sağlık..Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mi 8 Lite Global Kararlı 11.0.5.0 PDTMIXM İndirme Bağlantısı
Güncelleme yöntemleri:
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit
Mi Flash Tool – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
OTA indirme bağlantısı;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery indirme bağlantısı ;
Fastboot İndirme Bağlantısı ;
Paylaşıldığında eklenecektir
Hocam recovery zip dosyasını indiriyorum.Guncelleyiciden gösterip yükleyeceğim.Telefonumdaki dosyalar gitmez bu şekilde yüklersen diye biliyorum.Ama emin olmak için size sorayım dedimResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mi 8 Lite Global Kararlı 11.0.5.0 PDTMIXM İndirme Bağlantısı
Güncelleme yöntemleri:
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit
Mi Flash Tool – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
OTA indirme bağlantısı;
Recovery indirme bağlantısı ;
Fastboot İndirme Bağlantısı ;
Paylaşıldığında eklenecektir
Verileriniz silinecektir hocam. Büyük ihtimal yükleyemiyeceksiniz. Beta tester olmanız gerekiyor.Hocam recovery zip dosyasını indiriyorum.Guncelleyiciden gösterip yükleyeceğim.Telefonumdaki dosyalar gitmez bu şekilde yüklersen diye biliyorum.Ama emin olmak için size sorayım dedim
Hocam oto indirme bağlantısı bırakmışsıznız o nedir acaba ? Elinize emeğinize sağlık bu aradaVerileriniz silinecektir hocam. Büyük ihtimal yükleyemiyeceksiniz. Beta tester olmanız gerekiyor.
Teşekkür ederim hocam.Hocam oto indirme bağlantısı bırakmışsıznız o nedir acaba ? Elinize emeğinize sağlık bu arada
Anladım hocam teşekkürlerTeşekkür ederim hocam.
Oto indirme bağlantısı ile yüklerseniz Verileriniz silinmeyecektir. Ama dediğim gibi büyük ihtimal hata alacaksınız.