- Adım
- Berta
- Cihazım
- Mi 8 lite
- Konular
- 4
Paranoyak olduk knkValla bende öyle
Paranoyak olduk knkValla bende öyle
Ne yazık ki öyle... Tek beklentim şarj konusunda iyileştirmeye gidilmesi... Şuan kullandığımız 10 3.5 sürümünden önceki sürümde 10 saat ekran süresi alıyordum şuan taş çatlasa 5 saat oluyor... Umarım iyi olmuşturParanoyak olduk knk ✔
Miui 9 dami 10 saattiNe yazık ki öyle... Tek beklentim şarj konusunda iyileştirmeye gidilmesi... Şuan kullandığımız 10 3.5 sürümünden önceki sürümde 10 saat ekran süresi alıyordum şuan taş çatlasa 5 saat oluyor... Umarım iyi olmuştur
Hayır... Şuan ki 10.3.5 sürümünden önceki sürümdeMiui 9 dami10 saat aliyodun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Miui 9 dami 10 saatti
Malesef delta değil gempa diye biliyorum bozmama degecekmiBeratPlvc Garantiniz Delta ise sıkıntı yok Bl kilidi açın mis gibi Twrp + Magisk yükleyin geçin derim, forumda bulunan Önemli İpuçları bölümüne göz atın lütfen yararlı içerikler mevcut.
Becerebileceğimi düşünsem yapacağım da korkuyorum, midyata pirince giderken evdeki bulgurdan oluruz diyeBeratPlvc Garantiniz Delta ise sıkıntı yok Bl kilidi açın mis gibi Twrp + Magisk yükleyin geçin derim, forumda bulunan Önemli İpuçları bölümüne göz atın lütfen yararlı içerikler mevcut.
Bize çoktan geldi6/128 global 10.3.5 kararlı daha güncelleme gelmedi
Bendede oluyor bazenKonuyla belki alakası yok ama mı 8 lite de
video oynatırken video arka planda devam ediyor ses var ama görüntü sabit galeride kalıyor yaşıyan var mı