- Adım
- Kadir
- Cihazım
- Mİ 8 LTE
- Konular
- 18
EvetBu yüklemeyi sedece beta testine katilanlarmı yükleyebiliyor
EvetBu yüklemeyi sedece beta testine katilanlarmı yükleyebiliyor
Garanti firmanız nedir beyefendi.Peki bunu kursam cihaz garanti dışı kalirmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar çin sürümü nasıl oluyor dahamı stabil yada dahamı kötü global sürüme göre
GENPA diye biliyorumGaranti firmanız nedir beyefendi.
Maalesef Delta dışındaki garanti firmaları izin vermiyor ben bozdum garantiyi.GENPA diye biliyorum
Hayır beyefendi öyle Birley yapmayın garanti Delta ise garanti bozulmaz rom da değişirsiniz Bootloader kilidini de açarsınız Root da atsanız bozulmaz ama bun anlattığım işler riskli işler bilginiz yok ise dikkatli olun. Bilen birisine veya hiç uğraşmayın.Benim garanti delta miui 11 beta testine kayıt yaptirmadim miui 11 güncellemesini delta servisemi göndericez
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bozmaya degdimi pekiMaalesef Delta dışındaki garanti firmaları izin vermiyor ben bozdum garantiyi.
Fazlasıyla deydi Mi 8 Lite kullanıcıları halen MIUI11 i bekliyor ben MIUI11.1 aldım. Google kamera kurdum oyun alanını kurdum, Google fotograflarda sınırsız fotograf yedeklemeye sahip oldum, Reklamsız Youtube kudrum ve son olarak Youtube Music adlı uygulamayı ücretsiz kullanıyorum daha birçok şey var fakat ben kurmadım.Bozmaya degdimi peki
Yapmak zor birşey mi hiç anlamıyorum bu rom olayindamFazlasıyla deydi Mi 8 Lite kullanıcıları halen MIUI11 i bekliyor ben MIUI11.1 aldım. Google kamera kurdum oyun alanını kurdum, Google fotograflarda sınırsız fotograf yedeklemeye sahip oldum, Reklamsız Youtube kudrum ve son olarak Youtube Music adlı uygulamayı ücretsiz kullanıyorum daha birçok şey var fakat ben kurmadım.