Telefonu kapatıp açtınız mı hocam?9.12.5 ile bir sorunum oluştu bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Ana sayfa da bir klasör oluşturdum ve bütün sosyal medya programlarını aynı klasöre aldım eskiden beri böyle kullanıyordum bugün aşağıdaki gibi bir durum oldu klasörü açmaya çalışırken bulanık bir ekran geliyor ve klasör açılmıyor orijinal tema dada aynısı oldu önceden böyle bir şey yoktu neden olur bilgisi olan var mı acabaGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet sürekli yapmıyor arada yapıyorTelefonu kapatıp açtınız mı hocam?
Bende sorun yok hocam. Yanlış hatırlamıyorsam 4 wipe ile geçmiştiniz. Format data (yes) yapmanızı tavsiye ederim.9.12.5 ile bir sorunum oluştu bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Ana sayfa da bir klasör oluşturdum ve bütün sosyal medya programlarını aynı klasöre aldım eskiden beri böyle kullanıyordum bugün aşağıdaki gibi bir durum oldu klasörü açmaya çalışırken bulanık bir ekran geliyor ve klasör açılmıyor orijinal tema dada aynısı oldu önceden böyle bir şey yoktu neden olur bilgisi olan var mı acabaGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam abi denicemBende sorun yok hocam. Yanlış hatırlamıyorsam 4 wipe ile geçmiştiniz. Format data (yes) yapmanızı tavsiye ederim.
Hocam hiç dediğiniz gibi olmuyor 2 gün sonra yine başlarsınız .dYa abi bu custom recovery'lerin benimle alıp veremedikleri ne bi çözemedim gitti. Aosp rom kuruyorum hiç sıkıntısız kullanıyorum, Miui rom kuruyorum recoveryler cozutuyor. Yine dahili depolamayı görmüyorlar ve benim çözümlerim hep rom kaybıyla sonuçlanıyor. Dün akşamdan bu yana bi romu dört defa flashladım kurulum yaptım,artık noktayı koydum. Dokunmuyorum
Hocam bizim diyet güncelleme gelene kadar geçerliHocam hiç dediğiniz gibi olmuyor 2 gün sonra yine başlarsınız .d