Gunlellemeyi indiriyorum twrp ekranına atıyor mount decrypt data password diyor
Oto üzerinden değil. Twrp üzerinden güncellemelisiniz.Gunlellemeyi indiriyorum twrp ekranına atıyor mount decrypt data password diyor
Evet hocam Magisk 20 sürümleri çalışıyor.hocam ordan geri tuşuyla geri çıkıp format data yapman gerekiyor her şey silinecek ve sonrasında açılacak
CraweL hocam magisk 20 sürümü çalışıyor mu henüz kurmadım magiski ya da güncelleme geri çekilmiş ya tekrardan yüklendiğinde bizde twrp den mi yükleyeceğiz yoksa güncellemeye düşecek mi?
Mi 8 Lite için Android Q uyumlu Gcam henüz çıkmadı hocam.c2api çalışmıyor mu artık hiçbir gcam sürümünü yükleyemedim. Hiçbiri açılmıyor apiyi de yükledim ama çalıştıramadım
Galiba q için ayrı c2api gerekiyor çünkü programla test ettiğimde aktif değil gözüküyorMi 8 Lite için Android Q uyumlu Gcam henüz çıkmadı hocam.
Aktifleyemezsiniz hocam, çekirdek değişti çünkü.Galiba q için ayrı c2api gerekiyor çünkü programla test ettiğimde aktif değil gözüküyor
Hocam bende OrangeFox'ta TWRP'de (konu başlığında verilen) dokunmatik çalışmıyor, nasıl halledebilirim bu sorunu?Romu yüklemek isteyen arkadaşlar magisk modüllerini kullanamayacaklarını bilerek yükleme yapmalı, hiç bir modül rom üzerinde çalışmıyor, dolby ve Viper cihazı bootloop'a sokuyor. Modüller yüklü olmayınca romda herhangi bir sorun yok. İki defa yükleme yaptım ikisinde de modül sorunları oluşuyor, ayrıca konuda paylaşılan twrp ve orangefox Recovery sorunsuz çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aktifleyemezsiniz hocam, çekirdek değişti çünkü.