MIUI 12 Mi 8 Lite EU Beta Rom v20.7.30 İndirme Bağlantısı

yakko_22

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yakup
Cihazım
xiaomi note 7
Konular
8
Gunlellemeyi indiriyorum twrp ekranına atıyor mount decrypt data password diyor

selim752

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selim
Cihazım
mi 11 ultra
Konular
1

hocam ordan geri tuşuyla geri çıkıp format data yapman gerekiyor her şey silinecek ve sonrasında açılacak

CraweL hocam magisk 20 sürümü çalışıyor mu henüz kurmadım magiski ya da güncelleme geri çekilmiş ya tekrardan yüklendiğinde bizde twrp den mi yükleyeceğiz yoksa güncellemeye düşecek mi?

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Oto üzerinden değil. Twrp üzerinden güncellemelisiniz.

hocam ordan geri tuşuyla geri çıkıp format data yapman gerekiyor her şey silinecek ve sonrasında açılacak

CraweL hocam magisk 20 sürümü çalışıyor mu henüz kurmadım magiski ya da güncelleme geri çekilmiş ya tekrardan yüklendiğinde bizde twrp den mi yükleyeceğiz yoksa güncellemeye düşecek mi?
Evet hocam Magisk 20 sürümleri çalışıyor.

Ekli dosyalar

• Magisk-v20.1.zip
    5,2 MB · Görüntüleme: 8

siegman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
mi5
Konular
0
Arkadaşlar ben twrp 3.3.1 sürümü ile yukledim ilk başta problem olmamıştı. Sabah telefona magisk yüklerken twrp recorvery e giriş yaptığımda şifrelenmişti. Bende birdaha format atıp orangefox recorverysi ni yükledim. Rom dosyasını kurarken format data yaptim. (Sorun çözüldü bu sayede.) Sonra yeniden başlattım telefonu ama recorvery de açılmasını istedim. ( restart recorvery). Sonra 4 wipe yapıp yeniden başlamadan rom dosyasını yükledim. Buradaki önemli nokta, format data yaptıktan sonra restart recorvery yapmalısıniz.( Bu sayede format data ile silinen bazı dosyalar yeniden yükleniyor.)

Son düzenleme:

selim752

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selim
Cihazım
mi 11 ultra
Konular
1
c2api çalışmıyor mu artık hiçbir gcam sürümünü yükleyemedim. Hiçbiri açılmıyor apiyi de yükledim ama çalıştıramadım

SertaGE

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Sistem Mühendisi
Konular
20
Yeni link için teşekkürler. Mi Room'dayım ama üşenmeyip orange fox recovery kurdum, format data yapıp sıfırdan temiz kurulum yapacağım. Muhtemelen bootloop yüzünden çekilmiş linkler ama çok da mantıklı gelmedi. Sonuçta sorun recovery ile alakalı, rom ile değil.
Tek şüphem batarya süresi ama bakalım...

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
c2api çalışmıyor mu artık hiçbir gcam sürümünü yükleyemedim. Hiçbiri açılmıyor apiyi de yükledim ama çalıştıramadım
Mi 8 Lite için Android Q uyumlu Gcam henüz çıkmadı hocam.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Romu yüklemek isteyen arkadaşlar magisk modüllerini kullanamayacaklarını bilerek yükleme yapmalı, hiç bir modül rom üzerinde çalışmıyor, dolby ve Viper cihazı bootloop'a sokuyor. Modüller yüklü olmayınca romda herhangi bir sorun yok. İki defa yükleme yaptım ikisinde de modül sorunları oluşuyor, ayrıca konuda paylaşılan twrp ve orangefox Recovery sorunsuz çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Galiba q için ayrı c2api gerekiyor çünkü programla test ettiğimde aktif değil gözüküyor
Aktifleyemezsiniz hocam, çekirdek değişti çünkü.

emrhngrl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Konular
0
Romu yüklemek isteyen arkadaşlar magisk modüllerini kullanamayacaklarını bilerek yükleme yapmalı, hiç bir modül rom üzerinde çalışmıyor, dolby ve Viper cihazı bootloop'a sokuyor. Modüller yüklü olmayınca romda herhangi bir sorun yok. İki defa yükleme yaptım ikisinde de modül sorunları oluşuyor, ayrıca konuda paylaşılan twrp ve orangefox Recovery sorunsuz çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aktifleyemezsiniz hocam, çekirdek değişti çünkü.
Hocam bende OrangeFox'ta TWRP'de (konu başlığında verilen) dokunmatik çalışmıyor, nasıl halledebilirim bu sorunu?

Üst Alt