- Adım
- selim
- Cihazım
- mi 11 ultra
- Konular
- 1
Konu başlığında mevcut.ertan hocam hangi twrp kullanıyorsunuz bu romu kurmak ıcın uyumlu twrp saçmalığı varmıs galıba
Konu başlığında mevcut.ertan hocam hangi twrp kullanıyorsunuz bu romu kurmak ıcın uyumlu twrp saçmalığı varmıs galıba
hacı bunu kurdumda dokunmatik donuyor arada romu sen kurdunmu memmunmusunKonu başlığında mevcut.
Gayet iyi herhangi bir sorunla karşılaşmadı kimsehacı bunu kurdumda dokunmatik donuyor arada romu sen kurdunmu memmunmusun
OrangeFox hocam.ertan hocam hangi twrp kullanıyorsunuz bu romu kurmak ıcın uyumlu twrp saçmalığı varmıs galıba
Evet hocam, yayımlandığın da paylaşacağım.hocam cihaz için android 10 uyumlu c2api ve ön kamera fixi çıkınca konuya eklenecek mi ? herşeyi hallettim güncelledim fakat sadece c2api ve ön kamera fix mödülünü yüklemek kaldı. telefonu kullanırken eksik hissediyorum umarım yakın zamanda eklenir.
Beta ve Stabil sürümleri arasında 4 wipe yapmadan geçiş yaptığınızda sorunlar ortaya çıkacaktır.bunu yükledikten sonra stable sürüm çıkınca direk otadan veri kaybı yaşamadan yükeme yapabilirmiyim
stable ne zaman çıkacak Android 10u çok merak ediyorum yaBeta ve Stabil sürümleri arasında 4 wipe yapmadan geçiş yaptığınızda sorunlar ortaya çıkacaktır.