Herkese iyi forumlar acaba şarj durumu nasıl,ekran sürelerini atabilir misiniz rica etsem ?
Hocam ben kurdum ama 2 sorunum var 1. TV ye görüntü yansıtamadim ama Android 9 da yansıyor du 2 mtz temaları görmüyor neden acaba yanlız bende mi var bu sorun herkeste mi var yardımlarınızı bekliyorumResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Xioami.Eu rom, içinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, Custom rom tadında, Çin developer temel bazlı,haftalık özelleştirilen bir Rom'dur...
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP Recovery yüklü olmalıdır...
* Xioami.Eu ROM u indirin ve dahili/SD Kart belleğe aktarın.
* Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatın.
* TWRP kurtarmasında, Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayın ve yerel hafıza hariç her şeyi silin.
* TWRP ana menüsüne dönün, Install üzerine dokunun ve Adım 1’de cihazınıza aktardığınız Xioami.Eu ROM Zip dosyasını seçin.
* .zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız.
* ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapın ve reboot edin.Rom'u beğenmeyenler, almış oldukları TWRP Nandroid Backup ile tekrar yüklemeden önceki ROM'larına dönebilirler
**Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, yukarıda açıkca belirtilen Özelliklerin Sizdeki eksikliğinden dolayı herhangi bir Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.
***Konu tüm MIUI Türkiye üyelerine aittir, düzenleme hakkı ise bana aittir. Eklenmesini veya düzenlenmesini istediğiniz bir bilgi için beni haberdar etmeniz yeterliSistem
Optimizasyonu - Android Güvenlik Düzeltme Eki'ni Kasım / Aralık 2019'a güncelleyin.
Yeni - Mi Max 3, Mi 8 Lite - Android 10'a güncelleme
Yeni - Yeni paket yükleyici
Yeni - Yeni izin yöneticisi
Yeni - Taraflar açık Google asistanı için yukarı hareketini başlat
Yeni - SMS mesajlarında doğrudan arama seçeneği
Kilit ekranı, bildirim çubuğu, durum çubuğu
Yeni - Eklenen ekran animasyon efektleri
Yeni - Bluetooth, Wi-Fi ve diğer hızlı anahtarlar için aktivasyon için beklemeye animasyon eklendi
Düzeltme - Uygulama bildirim ayarları sayfasına bildirim çubuğu üzerinden erişilememesi
sorunu düzeltildi
Düzeltildi - Hata istemi yapıldı ' t yanlış parmak izi ile arka arkaya beş kilit açıldıktan sonra gösterilir
Düzeltme - Düzeltme sorunu - ara sıra bildirim çubuğu büyük ve yanlış yerleştirildi
Düzeltme - Düzeltme sorunu - Medya bildirim ilerleme çubuğu gerçek müzik ilerlemesiyle senkronize edilmedi
Düzeltme - İkinci alanda
Ayarlar
sekansındaki geçersiz ve anormal kısayol sorunu düzeltildi.
Yeni - Artık mobil ağ için IP adresi ve DNS sunucusu adresi hakkında bilgi görüntüleyebilirsiniz
Yeni - Yüz kilit açma iki yüz verisinin girilmesini destekliyor
Diğer
Düzeltme - Bazı uygulamalarda uzun ekran titremesi, çoğaltma ve kaydırmama
sorunu düzeltildi uzun ekranın altındaki üst üste binen görüntüler
Android Q Uyumlu Twrpler
Recovery - [Pie] Xiaomi Mi 8 Lite - Twrp 3.3.1-1002 Tek Tuş Yükleme Aracı
Twrp Recovery Yükleme 1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir 2. Xiaomi USB driverları kurun 3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin. 4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın. 5...forum.miuiturkiye.netRecovery - Mi 8 Lite OrangeFox Kurulum Rehberi
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık olmalıdır. 1- Şu an telefonunuzda Twrp yüklü ise install kısmına gelip ve install image olarak işaretleyip, indirdiğiniz dosyayı gösterin . Tekrar ekrana gelen seçeneklerden Recovery olanı seçin. 2- Twrp Kurulu Değilse Linklerdeki dosyaları bilgisiyara...forum.miuiturkiye.net
İndirme Bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ekran paneliniz nedir?Bende twrp 3.3.1 mevcut.Bunu kullanarak yükledim ve boot ekranı problemi yaşamadım.
Recovery - Xiaomi Mi 8 Lite - Twrp 3.3.1-1002 Tek Tuş Yükleme Aracı Bu linkteki TWRP yi kullanıyorum.
Merhaba, Ekran yansıtma sorunu ile ilgili bu konuyu inceleyebilirsiniz.Hocam ben kurdum ama 2 sorunum var 1. TV ye görüntü yansıtamadim ama Android 9 da yansıyor du 2 mtz temaları görmüyor neden acaba yanlız bende mi var bu sorun herkeste mi var yardımlarınızı bekliyorum
Doğru hocam benim indirdiklerim zip imiş adını yeniden düzenledim zip sildim olduMerhaba, Ekran yansıtma sorunu ile ilgili bu konuyu inceleyebilirsiniz.
İpucu - MIUI 11 Ekran Yansıtma Problemi'nin Çözümü
Herkese merhaba, Ayarlar daki Bağlantı ve Paylaşım kısmı kullanarak Mi 6 cihazımın Mi Box'a yansıtmaya çalıştım fakat Mi Box listede gözükmüyordu yani aşağıdaki ss deki gibi döngüye giriyor;(, böyle bir çözüm buldum. :D 1 - Cihazınıza Play Store dan Shorcut Create uygulamasını indirin. 2 -...forum.miuiturkiye.net
Mtz temalarda sorun yok hocam.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.