- Adım
- Android 9
- Cihazım
- Xiaomi mi 8 lit
- Konular
- 15
Hocam gelenler de bir hayrını göremedi zaten. Adamlar da geri çekti güncellemeyi çünkü çözdüğü hiç bir sorun yoktu. Yakında yayınlarlar tekrar.arkadaşlar bana gelmedi 9 güncelleme nasıl size geldi anlayamadım.
Hocam gelenler de bir hayrını göremedi zaten. Adamlar da geri çekti güncellemeyi çünkü çözdüğü hiç bir sorun yoktu. Yakında yayınlarlar tekrar.
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ben de senin gibi anrdoid amatörüyüm. Nasıl güncelledim dersen bunların güncellemeyi yayınladığı ilk gün güncellemeleri kontrol et dendiğinde güncelleme otomatik çıkıyordu. Güncellemeyi al a tıklayıp yükledim. Bir gün sonra güncellemeyi kaldırdı adamlar.Cevap için teşekkürler keşke nasıl yapacağımıda söyleseydiniz.Az önce o menüden paketi indir diye bişey yaptım ama şu an bişey iniyor acaba bumudur eğer buysa iptal mi edeyim sorunlu diyorsanız, gerçi nasıl iptal edilir bunuda bilmiyorum ama.
Ben ilk güncelleme yapanlardanım. Düzeltilme yapılırsa bize de yansıyacak mı acaba?Hocam gelenler de bir hayrını göremedi zaten. Adamlar da geri çekti güncellemeyi çünkü çözdüğü hiç bir sorun yoktu. Yakında yayınlarlar tekrar.
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Halihazırda 10.2.2 kullanıyoruz zaten. İnşallah kayda değer düzeltmeler yapmışlardır.Vallahi inşallah düzeltirler ya. Az, önce bir miui güncellemesi yayınlanacak diye bir yazı okudum webteknoda. 10.2.2.2 inşallah düzeltirler.
Link atar mısın bulamadımVallahi inşallah düzeltirler ya. Az, önce bir miui güncellemesi yayınlanacak diye bir yazı okudum webteknoda. 10.2.2.2 inşallah düzeltirler.
Bakayım bulursam atacağım linki.Link atar mısın bulamadım
Kardeşim link atamadım. Ama Google a MIUI 10 webtekno yaz çıkıyor hemen.Link atar mısın bulamadım
Yine çıkmadı ekran görüntüsü at sen en iyisiBakayım bulursam atacağım linki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kardeşim link atamadım. Ama Google a MIUI 10 webtekno yaz çıkıyor hemen.