- Adım
- Android 9
- Cihazım
- Xiaomi mi 8 lit
- Konular
- 15
Güncellemeyi geri çektiler. Tekrar yayınlanmasını bekleyeceksiniz.Merhaba bende pie güncellemesi yazmıyor nasıl yapacağım yardımcı olabilir misiniz
Hocam Allah affetsin forumda burda da görünce kahkaha attım yemin ederim iş yerinde Ne sorun var sizden eksik olmuyor maşallah şamar oğlanı gibi oldunuzClear data cash yaptım olmadı. Sildim geri yükledim yine olmadı. Benim için sorun değil bilgisayardan da yaparım işimi hallederim ama herkeste ayrı telden çalıyor telefon. Ben Instagram bildirimini sesli alamıyorum e devlete giremiyorum , kimisinin süreli internet i kopuyor vs vs onlarca hata. Açık konuşmak gerekirse Xiaomi aldığım için pişmanım.
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ucuz etin yahnisi ve elektronik şans işidir karışımı oldu benimki. Bir sonraki telefonum belli Apple yolları görünüyor tekrar.Hocam Allah affetsin forumda burda da görünce kahkaha attım yemin ederim iş yerinde Ne sorun var sizden eksik olmuyor maşallah şamar oğlanı gibi oldunuz
Hocam benimde öyle herkeste farklı farklı sıkıntı var Ben artık takmıyorum yoksa çıldırtır adamıUcuz etin yahnisi ve elektronik şans işidir karışımı oldu benimki. Bir sonraki telefonum belli Apple yolları görünüyor tekrar.
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi