Yardım Mi 8 Lite Almak istiyorum, telefon hakkinda bilgi verir misiniz?

majesturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hışır
Cihazım
Mİ 5 PRİME
Konular
5
Merhaba,
Mi5 prime dan, Mi 8 Lite modeline geçiş yapmak istiyorum, ama incelemelerde baktigim kadariyla hala aklimdaki soru isaretlerini gideremedim, ozellikle parmak okuyucu var mi, face id var mi, en onemlisi ekran süresi nedir, mi5 de ekran surem 3 saat oldugu icin cok sikinti yasatiyor yari yolda cok birakmistir sagolsun. Basit bi telefon kullancisi oldugum icin rom root tarzi olaylari gerceklestiremeyebilirim. Guncellememi alayim yoluma bakarim dusuncesindeyim daha çok, eğer bu telefon yerine baska bir telefon modeli onerebilecek kisiler olurda belirtebilirse sevinirim, ekran suresi iyi olan telefonlara ilgim daha fazla :) ayriyetten çentik merak ettigim baska bir husus
Teşekkürler

Hakan Ali Hasan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
15
Cihazı dün aldım.ancak ekran parlaklığı çok canımı sıktı.sonda olmasına rağmen ancak yetiyor.eski telefonum olan mi 5 te yarı yarıya kullanirdim .sizde böyle bir durum var mı.
Ekran parlaklığı gayet iyi seviyede gündüz dışarıda rahat kullanabiliyosun belki senin cihazdan kaynaklanan bi durumdur

Oyla:

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Mobil ağda bi sıkıntı var sanırım buraya başlıkta açtım ama kimse bişey yazmadı. Ekran süresi sıkıntıysa senin için bi incele derim. Günlük normal kullanıcıysan 1 1.5 günü rahat çıkarırsın ama sanırım
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Parmak izi, yüz tanıma, cihazın hızı efsane mükemmel ötesi. Kamera için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Portre modunda iğrenç bi hata var, yazılımsal olabilir düzelir mi bilemem. Onunda bu forumda konusunu açtım bakabilirsin. Nesne çekerken çok iyi kamerası düşük ışıkta falanda korktuğum kadar değil lakin gün ışığında yoğun ışıkta yüz çekmek istersen fotoğrafı berbat edebiliyor. Çoğu zaman olmuyo ama olduğunda telefonu kırmak isteyebilirsin:)

Oyla:

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
Aynen öyle. Benimde içimde kalacak o cihaz :)

Vallahi bende çok istiyorum daha elimde 6 aylık note 4 var memnunumda anneme verip onu mu alsam düşüncesi başladı bende

Oyla:

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Vallahi bende çok istiyorum daha elimde 6 aylık note 4 var memnunumda anneme verip onu mu alsam düşüncesi başladı bende
Benim daha 2 3 haftalık sanırım benimde alasım var hele bi gelsinde bakalım :)

Oyla:

burak0640

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 5Prim
Konular
42
Bende almayo düşünüyorum şarjı korkutuyor. Redmi note 6 pro ile arasında kaldım bütçe artarsa honor play alıcam sanırım

Oyla:
Üst Alt