Sohbet Mi 8 lite 64 GB global

DonVito

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erol
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
Valla hayret birşey,bende niye sıkıntı var ;(
Normal hocam. Ben de mi8 lite kullanıyorum. Sakarya Arifiyede iken 4.5gde surekli kopmalar oluyor. Sinyal gucu biraz zayif evet ama arkadaslarimda sorun olmuyor. Ani ping yukselmelerinden oyun oynayamiyorum sakaryada. Evim istanbulda buradayken sorun yok. Ama şöyle bir durum var eski telefonumda oynarken 60 pingle oynadigim oyunu bu telefonda 100-120 pingle oynuyorum. Yine kötü ama kopma olmuyor. İstanbulda da olmasın bir zahmet :)

metin55k

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
mi 8
Konular
42
Normal hocam. Ben de mi8 lite kullanıyorum. Sakarya Arifiyede iken 4.5gde surekli kopmalar oluyor. Sinyal gucu biraz zayif evet ama arkadaslarimda sorun olmuyor. Ani ping yukselmelerinden oyun oynayamiyorum sakaryada. Evim istanbulda buradayken sorun yok. Ama şöyle bir durum var eski telefonumda oynarken 60 pingle oynadigim oyunu bu telefonda 100-120 pingle oynuyorum. Yine kötü ama kopma olmuyor. İstanbulda da olmasın bir zahmet :)
ustam selam benim cihaz 1 aylık sanki 100'den 90 seviyesine hızlı düşüp sonra düzeliyor sizdede bu sorun mevcutmu

fsikier

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi8lite
Konular
1
Hocam sadece 3g de kullandım ,4.5g de cekmiyo filandir diye ama yine hüsran.ve sadece sim1slotunda sıkıntı oluyor.sim 2de kullanıyorum mecburen.ayni olay sim2 slotunda yok.
Bu ilginç yani , ya donanımsal yada yazılımla alakalı bir problem var yani.

Angola08

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Miu 8
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
1
Kardeşim benim şarj 100'den 90 seviyelerine çok hızlı düşüyor sonra düzeliyor sendede böylemi cevap verirmisin çok ağir işlemler yapmasam bile
Bende de aynı 100 den 80 e çok hızlı düşüyor , pubg oynamıyorum, bilgisayardan oynuyorum . Bu haliyle normal kullanımda YouTube, Twitter, WhatsApp ve nette gezinti ile bir günü çıkarıyor, oyun oynasam kesinlikle cikmaz, oyun da gerçi hiç bir telefonda çıkmaz bir gun

DonVito

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erol
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
ustam selam benim cihaz 1 aylık sanki 100'den 90 seviyesine hızlı düşüp sonra düzeliyor sizdede bu sorun mevcutmu
Hocam pek dikkat etmedim ama bir yerde okuduğum kadarıyla 100den 90a hızlı düşmesi normal. Eğer aldığınız ekran süresinde sorun yoksa yani normal değerlerdeyse sorun yoktur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sadece 3g de kullandım ,4.5g de cekmiyo filandir diye ama yine hüsran.ve sadece sim1slotunda sıkıntı oluyor.sim 2de kullanıyorum mecburen.ayni olay sim2 slotunda yok.
Bu ilginç yani , ya donanımsal yada yazılımla alakalı bir problem var yani.
Sakaryada ben de 3gde kullanıyorum. Daha stabil. Sim2de de farketmiyor bende ikisi de aynı.

Angola08

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Miu 8
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
1
Hisse senetleri ve haberler kısmını kaldiramiyor muyuz

Ekli dosyalar