Sohbet Mi 8 lite 64 GB global

T.ç.

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Tuna
Cihazım
Mİ8 LİTE
Konular
7
100'den 99 veya 90 seviyelerine kaç dkda düşüyor ortalama hocam benimki 1 aylık sanki 100 den 99 veya 90 seviyesine cok seri düşüyor gibi
90 a kadar biraz hızlı evet ben de farkettim...pek kullanım yapmaz isen 2 günü çıkarıyorsun telefonda rahatlıkla.oyun oynamayacaksın tabi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefon kapalıyken bildirim gelmedigi oluyor, bildirim geldiğinde de kilit ekranında bildirimleri göstermiyor, bir ayarı var mi, ve ya sorunsuz çalışan bir tema bildiğiniz var mı
Mi 8 lite 64 GB global rom
Kesinlikle öyle,kafasına göre çalışıyor bildirimler,bazen çok stabil bazen de bildirim gelmiyor,aynı uygulamadan daha sonra bildirim gelince hepsi açılıyor bu sefer

MiuiEmre

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
18
Telefon kapalıyken bildirim gelmedigi oluyor, bildirim geldiğinde de kilit ekranında bildirimleri göstermiyor, bir ayarı var mi, ve ya sorunsuz çalışan bir tema bildiğiniz var mı
Mi 8 lite 64 GB global rom
Hocam çözümü her uygulamanın bildirim ayarları bölüminden kilit ekranında göster seçeneğini aktif etmek.Gelmeme sorunu içinde uygulamaya otomatik başlatma ve arkaplanda çalışma izni vermeniz gerekiyor ve ayrıca uygulamaya pil tasarrufu yapılmadığına dikkat edin.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MiuiEmre

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
18
90 a kadar biraz hızlı evet ben de farkettim...pek kullanım yapmaz isen 2 günü çıkarıyorsun telefonda rahatlıkla.oyun oynamayacaksın tabi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle öyle,kafasına göre çalışıyor bildirimler,bazen çok stabil bazen de bildirim gelmiyor,aynı uygulamadan daha sonra bildirim gelince hepsi açılıyor bu sefer
Yanıtladım

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

T.ç.

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Tuna
Cihazım
Mİ8 LİTE
Konular
7
Bu ayarlar bilinen şeyler zaten,bildirimler herzaman stabil olarak gelmiyor neyazık ki...aynı sorun huawei de de var...sorunsuz tek cihaz iphone ve samsung lar

Üst Alt