Yardım Mi 8 İthalatçı Garantili Alınırmı?

Boris1979

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi mix 3
Konular
9
Arkadaşlar selam Mi8 almaya karar verdim ancak garanti konusunda netleşemedim.İthalatçı garantili 2800 tl var 64 gb garantisiz 2100 tl var hangisi alınmalı?Xiaomi mağazası 3999 tl satıyor Genpa garantili.Evofone değilmiydi resmi distribitör?Hangi garanti daha iyi kvk delta genpa evofone dahada var sanırım.

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
Forum ortamlarında olabiliyor böyle durumlar birbirimizin yaşlarını bilmeden ufak elektiriklenmeler yüzünden konu farklı yerlere seyredebiliyor her 2 tarafında şuan birbirinin durumunu anlaması ile konunun burda tatlıya bağlandığını düşünüyorum.Dünya malı dünyada kalır birbirimizi kırmaya lüzum yok cep telefonları yüzünden.

Saygılarımla.
Eyvallah,ılımlı yazınız için ama alttan aldım diyen kişinin,
(Bundan sonra karşıma aynı tavırlarla çıkacağın herhangi başka bir forumda yapacağım gibi cevap vereceğim. Hadi bakalım),tarzı atarlı laflarına şuan buna cevap versem büyük tartışma çıkacak neyse forumu seviyorum cevabımı yazdım anlayan anlar heralde..

Oyla:

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
44 yaşındayım;ve yazdıklarımda ters birşeyde yok ben artı yönlerini yazdım mi8 in,yazdıklarımdada saçma ve yanlış bilgi yok;telefonuda gurur meselesi yaptığım yok güzel kardeşim.. iphone x ,mi8 sonrasında mi8 i satıp samsung s9 plus aldım ve ön kamera ve genel olarak mi8 i aradığım için tekrar mi8 almış adamım ben.Tecrübesiz ve atarlı halimde yok,ilk mesajlarımda bizli sizli cevap verirken karşı taraf senli benli muhabbetine geçince bende o yöne geçtim,geriye bakıp okuyabilirsin süreci.(Tanımadığın insanlara karşı saygısız hal ve hareketler içinde olmamanı tavsiye ederim.)demekki benide tanıyamamışsın,önyargılı olmaya gerek yok,konuyla ilgili yanlış bilgi varsa söyleyin yanlışım varsa yaşımda büyük olmasına rağmen özür dileyeyim..Yazdıklarım ortada,meizu 16 th beni tatmin etse alırdım ve gidip meizu forumunda bilgi paylaşımı yapardım veya başka forumda;şuan için xiaomi kulanıcısıyım ve en uygun forumda burası paylaşım için.

Sayın abim, hal ve hareketlerinizden ötürü yaşınızı yanlış teşhis edip bu şekilde davrandığım için özür dilerim.

Size en baştan dediğim gibi, seçiminize, kimsenin seçimine bir lafım olamaz. Bunu da diyaloğumuzun en başlarında söyledim zaten. Mi8'in kötü bir telefon olduğunu da söylemişliğim yoktur. Ne şimdi vardır, ne daha önce olmuştur, ne daha sonradan olacaktır.

Ben de Xiaomi kullanıcısıyım ve birçok insanı Xiaomi kullanıcısı yaptım, ancak Xiaomi'ye karşı bir sadakat hissim yoktur, ve olamaz da. Marka sadakati kavramına karşıyım. Xiaomi'yi de yeni keşfetmedim, daha burası yokken en iyi şekilde; insanların bütçeleri dahilinde çok iyi bir tercih olduğuna dair bilgi ve tecrübeme güvenerek savundum.

Bu şekilde bir tartışmanın içinde bulunmaktan da çok rahatsız oldum.

Benim için günler önce kapanmış bir konuydu. Geri gelip bu konuda vakit harcamanın da hiçbir esprisi yoktu, hala da yok. Benim gözümde hala vakit israfı burada harcadığım her dakika.

Oyla:

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
Sayın abim, hal ve hareketlerinizden ötürü yaşınızı yanlış teşhis edip bu şekilde davrandığım için özür dilerim.

Size en baştan dediğim gibi, seçiminize, kimsenin seçimine bir lafım olamaz. Bunu da diyaloğumuzun en başlarında söyledim zaten. Mi8'in kötü bir telefon olduğunu da söylemişliğim yoktur. Ne şimdi vardır, ne daha önce olmuştur, ne daha sonradan olacaktır.

Ben de Xiaomi kullanıcısıyım ve birçok insanı Xiaomi kullanıcısı yaptım, ancak Xiaomi'ye karşı bir sadakat hissim yoktur, ve olamaz da. Marka sadakati kavramına karşıyım. Xiaomi'yi de yeni keşfetmedim, daha burası yokken en iyi şekilde; insanların bütçeleri dahilinde çok iyi bir tercih olduğuna dair bilgi ve tecrübeme güvenerek savundum.

Bu şekilde bir tartışmanın içinde bulunmaktan da çok rahatsız oldum.

Benim için günler önce kapanmış bir konuydu. Geri gelip bu konuda vakit harcamanın da hiçbir esprisi yoktu, hala da yok. Benim gözümde hala vakit israfı burada harcadığım her dakika.
Güzel kardeşim(yaşınız benden ufakmış)kardeşim diyorum, benimde fanlığım yok,zaten değişik markalarda gezinmişliğim var,meizu 16th ve xiaomi mi8 arasında gitgeller yaşadım,artıları ve eksileriyle kıyaslayınca bana uygun olan artılar mi8 de ağır bastı,yoksa bende biliyorum meizudaki veya lg g7 deki ses dac ı gibi artıları,keşke ekrandan parmak izi daha stabil çalışsa meizu 16 th de veya pil bi tık iyi olsa android yazılımları erken güncellense ,kamera yazılımı bi tık iyi olsa donanımı tam kullansa,yoksa 2999 tl iyi fiyat en baştada fiyatı iyi dedim,ilerde meizu 17 çıkar seversemde alırım sıkıntıda yok.ben telefon alırken artı ve eksilere bakarım bana hangisi hitap ederse onu alırım,herkes farklı tercihlerde bulunur.
Neyse en azından sonunda orta yolu bulduğumuzu umuyorum,ve bu tartışmayı sonlandırmış olup foruma devam ederiz. iyi forumlar diliyorum...

Oyla:

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Güzel kardeşim(yaşınız benden ufakmış)kardeşim diyorum, benimde fanlığım yok,zaten değişik markalarda gezinmişliğim var,meizu 16th ve xiaomi mi8 arasında gitgeller yaşadım,artıları ve eksileriyle kıyaslayınca bana uygun olan artılar mi8 de ağır bastı,yoksa bende biliyorum meizudaki veya lg g7 deki ses dac ı gibi artıları,keşke ekrandan parmak izi daha stabil çalışsa meizu 16 th de veya pil bi tık iyi olsa android yazılımları erken güncellense ,kamera yazılımı bi tık iyi olsa donanımı tam kullansa,yoksa 2999 tl iyi fiyat en baştada fiyatı iyi dedim,ilerde meizu 17 çıkar seversemde alırım sıkıntıda yok.ben telefon alırken artı ve eksilere bakarım bana hangisi hitap ederse onu alırım,herkes farklı tercihlerde bulunur.
Neyse en azından sonunda orta yolu bulduğumuzu umuyorum,ve bu tartışmayı sonlandırmış olup foruma devam ederiz. iyi forumlar diliyorum...

Sayın abim,

Ben kendime 3000TL civarında telefon alacak olsam Meizu 16th alırım. Aynı bütçede de başkalarına tavsiye ederim. Dinlemeyene de bir ısrarım olmaz.

Herkes kendi ihtiyaçları doğrultusunda kendince bir karar verir.

Telefonunuzu hayırlı günlerde kullanmanızı dilerim. İyi akşamlar.

Oyla:
Üst Alt