İnceleme Mi 8 için kılıf ve ekran koruyucu...

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Hiçbiri ile uğraşmayın, eğer çok çok kibar olsun şartınız yoksa Spigen'den bir kılıf alıp yolunuza devam edin. Şahsen çok kaba yapmıyor ve bi kılıf telefonu ne kadar koruyabilirse o kadar koruyor. Pahalı gelebilir biraz ama diğer kılıflardan 2-3 tane kalitesiz alacağınıza bir tane en iyisinden alın. :)

yasintasdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
1

ugurakbas06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
58
Şeffaf silikon kılıf nereden bulabilirim bi türlü bulamadım çoğunun parmak izi kısmındaki delik büyük oluyor ve hoş görünmüyor ?

cemalpcnk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cemal
Cihazım
Mi 8
Konular
7
Hiçbiri ile uğraşmayın, eğer çok çok kibar olsun şartınız yoksa Spigen'den bir kılıf alıp yolunuza devam edin. Şahsen çok kaba yapmıyor ve bi kılıf telefonu ne kadar koruyabilirse o kadar koruyor. Pahalı gelebilir biraz ama diğer kılıflardan 2-3 tane kalitesiz alacağınıza bir tane en iyisinden alın. :)
spigen önerdiğiniz kılıflar varmı kaba durmayan link varsa atabilirmisiniz AliExpress olmasın bide 30-40 gün bekliyemiyorum

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
spigen önerdiğiniz kılıflar varmı kaba durmayan link varsa atabilirmisiniz AliExpress olmasın bide 30-40 gün bekliyemiyorum

Ben kendi sitesinden almıştım, hatta ilk gelenin üzerinde hafif bir çizik şeklinde kusur var diye yenisini yolladılar hemen, diğeride ben de kaldı. Şimdi baktım stoklarda tükenmiş. Yeniden stoklara girmesi 1 ayı bulur sanıyorum hocam. Geçen defa öyle olmuştu çünkü.

yasintasdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
1
Teşekkürler. Basit kılıf için pahalı geldi bana göre fiyatı. Ali amcadan 8-10 liraya bulmayı deneyeceğim. Bulursam link atarım.

AliExpress isteyen varsa buldum:

Akabeila markası. O şekilde arayınca da farklı varyasyonları çıkıyor.

Son düzenleme:

Konfiantza

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Konfiantza
Cihazım
Xiaomi Mi8
Konular
1
Merhaba! Benim için telefonun düştüğünde (sık düşebiliyor) iyi korunması en önemli öncelik. Darbelere karşı dayanıklı ön ve arka koruma için yardımcı olabilir misiniz?

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Merhaba! Benim için telefonun düştüğünde (sık düşebiliyor) iyi korunması en önemli öncelik. Darbelere karşı dayanıklı ön ve arka koruma için yardımcı olabilir misiniz?

Eğer fiyat çok önemli değil ise ki sık düşüyorsa bu fiyat aralığı pek önemli olmaz diye umuyorum, spigenin ürünlerine bakabilirsiniz. Stoklarda kalmamış olabilir, arayıp ne zaman gireceğini de öğrenebilirsiniz. Şuan en iyi koruma sağlayacak kılıfların en başında geliyor bana göre.

Üst Alt