İnceleme Mi 8 için kılıf ve ekran koruyucu...

tahaydin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Ben aldım ancak çentik kısmı boşlukları düzgün ayarlanmamıs gözüküyor. Ayrıca baseus mi8 kırılmaz cam da almıştım. Önce hangisini taksam bilemedim. Akıllıphonedan alanlar orjinal diyorlardı. Baseus olan orjinal mi emin olamadım.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Sent from my MI 8 using Tapatalk
Hocam baseus orjinal ondan eminim ama ben baseus çıkarttım garantiye vermiştim telefonu sağolsunlar çıkartmışlar sensörler bozuk sanıp
Geniş delikli olandan almayı düşünüyorım ilk onu takıp deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim kazasız belasız kullanın :)

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mertc15

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Hocam baseus orjinal ondan eminim ama ben baseus çıkarttım garantiye vermiştim telefonu sağolsunlar çıkartmışlar sensörler bozuk sanıp
Geniş delikli olandan almayı düşünüyorım ilk onu takıp deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim kazasız belasız kullanın :)

Ekran koruyucu takma konusunda acemiyim ama merakımdan dolayı almıştım. Ancak Privacy yani ekranı kararan koruyucu beklentimi karşılamadı. Özellikle internette gördüğüm Iphone ve Samsung modellerine takılan koruyucular çok daha kaliteli.

-Çentik bölümünü düzgün ayarlamış olmama rağmen kenarlarda ciddi orantısızlık var. (Biraz eğik takılarak durum çözülebilir gene de yanlar fazla dar yapılmış.)
-Bana göre en sıkıntılı durum ise pikselleşme. Özellikle beyaz tonlarda aynı düşük çözünürlüklü ekranlardaki gibi belli oluyor.
-Uzaktan güneşte koyu yeşil gibi gözüken telefon paneli koruyucuyu taktıktan sonra birden gri renge dönüştü. Biraz parlaklığı azalttı diyebilirim. Gökkuşağı efekti veya yansıma yapan herhangi bi durum olmadı.
-Görüş açısı çok geniş yani ekran karartmaktan çok sarartıyor. Böylece ekranı TFT panele döndürmüş oldu.
-Parmak izi yapıyor malesef. Ayrıca takar takmaz çentik bölümüne toz birikti.

Her ihtimale karşı koruyucunun bulundugu plastiğe eski koruyucumu yapıştırmıştım. Tekrar ona döndüm. Zorenin hangi modeli hatırlamıyorum mağazada taktırmıştım. Baseus ise dediğiniz gibi orjinal gözüküyor ancak aliexpressdeki yorumlarda bazı bölümlerde baloncuklaşma olduğunu ve bu forumda da bahsedildiği gibi sensörü engelleme durumu varmış. O nedenle şimdilik takmaktan vazgeçtim.

Ekli dosyalar

• Privacy Screen Protector kenarlar3.JPG
    Privacy Screen Protector kenarlar3.JPG
    1,2 MB · Görüntüleme: 40
  • Privacy Screen çentik.JPG
    Privacy Screen çentik.JPG
    745,7 KB · Görüntüleme: 40
  • Privacy Screen Protector kenarlar.JPG
    Privacy Screen Protector kenarlar.JPG
    1,5 MB · Görüntüleme: 41
  • Privacy Screen Protector kenarlar2.JPG
    Privacy Screen Protector kenarlar2.JPG
    439,5 KB · Görüntüleme: 40
  • Privacy Screen Protector kenarlar3.JPG
    Privacy Screen Protector kenarlar3.JPG
    1,2 MB · Görüntüleme: 41
  • Zore Nano (2).jpg
    Zore Nano (2).jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 42
  • Zore nano kenarlar.JPG
    Zore nano kenarlar.JPG
    1,1 MB · Görüntüleme: 40
  • Zore nano.JPG
    Zore nano.JPG
    245,2 KB · Görüntüleme: 36

tahaydin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Ekran koruyucu takma konusunda acemiyim ama merakımdan dolayı almıştım. Ancak Privacy yani ekranı kararan koruyucu beklentimi karşılamadı. Özellikle internette gördüğüm Iphone ve Samsung modellerine takılan koruyucular çok daha kaliteli.

-Çentik bölümünü düzgün ayarlamış olmama rağmen kenarlarda ciddi orantısızlık var. (Biraz eğik takılarak durum çözülebilir gene de yanlar fazla dar yapılmış.)
-Bana göre en sıkıntılı durum ise pikselleşme. Özellikle beyaz tonlarda aynı düşük çözünürlüklü ekranlardaki gibi belli oluyor.
-Uzaktan güneşte koyu yeşil gibi gözüken telefon paneli koruyucuyu taktıktan sonra birden gri renge dönüştü. Biraz parlaklığı azalttı diyebilirim. Gökkuşağı efekti veya yansıma yapan herhangi bi durum olmadı.
-Görüş açısı çok geniş yani ekran karartmaktan çok sarartıyor. Böylece ekranı TFT panele döndürmüş oldu.
-Parmak izi yapıyor malesef. Ayrıca takar takmaz çentik bölümüne toz birikti.

Her ihtimale karşı koruyucunun bulundugu plastiğe eski koruyucumu yapıştırmıştım. Tekrar ona döndüm. Zorenin hangi modeli hatırlamıyorum mağazada taktırmıştım. Baseus ise dediğiniz gibi orjinal gözüküyor ancak aliexpressdeki yorumlarda bazı bölümlerde baloncuklaşma olduğunu ve bu forumda da bahsedildiği gibi sensörü engelleme durumu varmış. O nedenle şimdilik takmaktan vazgeçtim.
Anladım hocam çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için boşuna para vermekten kurtardınız tekrardan teşekkürler

mertc15

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Anladım hocam çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için boşuna para vermekten kurtardınız tekrardan teşekkürler

Sizde şuan hangi koruyucu var? Nillkinleri satan yer yok sanırsam zaten fiyatları arttı dolar yüzünden. Blitzpower nano glass almıştım daha önce 1 hafta geçmeden ortasına kadar toz girmişti ve tam ekran gesture kullanımı etkiliyordu yanlar açıkta kaldığından. Akıllıphone sitesinden alınabilecek en iyi koruyucu Baseus 70-80 TLye satmadıkları sürece.

toya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tolga
Cihazım
mi8
Konular
3
50 tl ye kadar Bir kılıf önerebilecek varmı netten baktım hoşuma gidenler var ama kullanıcı yorumları benim daha önemli bir spigen gördüm güzele benziyordu. Bide artık yurtdışı siparişlere de kdv gelmiş bide o çıktı başımıza

tahaydin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Sizde şuan hangi koruyucu var? Nillkinleri satan yer yok sanırsam zaten fiyatları arttı dolar yüzünden. Blitzpower nano glass almıştım daha önce 1 hafta geçmeden ortasına kadar toz girmişti ve tam ekran gesture kullanımı etkiliyordu yanlar açıkta kaldığından. Akıllıphone sitesinden alınabilecek en iyi koruyucu Baseus 70-80 TLye satmadıkları sürece.
Hocam teknik servisten bana bunu verdiler şuan bunu kullanıyorum kenarları ve üstü açık ama parmak izi vs bırskmıyo sensörlerde açıkta bi süre değiştirmicem galiba sizin bahsettiğiniz durumlardan dolayı
Tavsiye edermiyim bunu diye sorarsanız evet ederim (telefonun üzerinde olduğu için fotosunu çekemedim )

sallapaca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi8
Konular
1
50 tl ye kadar Bir kılıf önerebilecek varmı netten baktım hoşuma gidenler var ama kullanıcı yorumları benim daha önemli bir spigen gördüm güzele benziyordu. Bide artık yurtdışı siparişlere de kdv gelmiş bide o çıktı başımıza
TRY 53.07 14%OFF | Xiao mi mi 8 için kılıf kapak mi 8 Explorer sürüm Arka Kapak silikon kumaş darbeye kılıf coque capas MOFi mi 8 SE durumda

Şu kılıfı kullanıyorum gayet memnunum hocam

Son düzenleme:

toya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tolga
Cihazım
mi8
Konular
3
AliExpress'te popüler güzellik ürünlerine ulaşın

Şu kılıfı kullanıyorum gayet memnunum hocam
hocam yanlış link verdiniz herahlde güzellik ürünleri çıkıyor

toya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tolga
Cihazım
mi8
Konular
3

bu kılıftan kullanan var mı önerir misiniz?

Üst Alt