Hocam baseus orjinal ondan eminim ama ben baseus çıkarttım garantiye vermiştim telefonu sağolsunlar çıkartmışlar sensörler bozuk sanıp
Geniş delikli olandan almayı düşünüyorım ilk onu takıp deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim kazasız belasız kullanın
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekran koruyucu takma konusunda acemiyim ama merakımdan dolayı almıştım. Ancak Privacy yani ekranı kararan koruyucu beklentimi karşılamadı. Özellikle internette gördüğüm Iphone ve Samsung modellerine takılan koruyucular çok daha kaliteli.
-Çentik bölümünü düzgün ayarlamış olmama rağmen kenarlarda ciddi orantısızlık var. (Biraz eğik takılarak durum çözülebilir gene de yanlar fazla dar yapılmış.)
-Bana göre en sıkıntılı durum ise pikselleşme. Özellikle beyaz tonlarda aynı düşük çözünürlüklü ekranlardaki gibi belli oluyor.
-Uzaktan güneşte koyu yeşil gibi gözüken telefon paneli koruyucuyu taktıktan sonra birden gri renge dönüştü. Biraz parlaklığı azalttı diyebilirim. Gökkuşağı efekti veya yansıma yapan herhangi bi durum olmadı.
-Görüş açısı çok geniş yani ekran karartmaktan çok sarartıyor. Böylece ekranı TFT panele döndürmüş oldu.
-Parmak izi yapıyor malesef. Ayrıca takar takmaz çentik bölümüne toz birikti.
Her ihtimale karşı koruyucunun bulundugu plastiğe eski koruyucumu yapıştırmıştım. Tekrar ona döndüm. Zorenin hangi modeli hatırlamıyorum mağazada taktırmıştım. Baseus ise dediğiniz gibi orjinal gözüküyor ancak aliexpressdeki yorumlarda bazı bölümlerde baloncuklaşma olduğunu ve bu forumda da bahsedildiği gibi sensörü engelleme durumu varmış. O nedenle şimdilik takmaktan vazgeçtim.