Yardım mi 8 hangi kırılmaz cam kullanıyorsunuz

cemalpcnk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cemal
Cihazım
Mi 8
Konular
7
arkadaşlar hangi kirilmaz cam kullanıyorsunuz ben besause aliexpresten sipariş ettim taktım üst taraf kulaklık alanını sensörü kapatıyor diye söktüm sizdede aynı şey oldu mu ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-03-06-19-23-28-355_lockscreen.png
    Screenshot_2019-03-06-19-23-28-355_lockscreen.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 83

embriyo_terk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Neo
Cihazım
İnş xiaomi
Konular
0
Merhabalar, aranıza yeni katılmış bulunuyorum ve telefonu korumak için kılıf ve ekran koruyucu sipariş etmeyi düşünüyorum da bu 2 üründen herhangi birisini kullanmış olan ya da fikri olan var mıdır ? Sizce hangisini tercih etmeliyim ? Farklı görüşleriniz varsa onlara da açığım

Oyla:

Ok238

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz KOÇYİĞİ
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
3
Bende de oldu aynı sorun.baseus kalitesinde sensör bölümü delik olan nilkin sipariş ettim.gelince söküp onu taktım. şu anda hiçbir sensör sorunu yok.tavsiyemdir
Link var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkisini de kullanan biri olarak hiç bir fark görmedim.parmak izi bırakma durumu da yok neredeyse. Kendi camına dokunuyormuş gibi yani

Aynı kalitede ve tam ekran kaplama
Link var mı ekranı tam kaplayanin yani sizin tavsiye ettiğiniz in linki

Oyla:

Diveman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Cihazım
Mi8
Konular
0
TRY 97.41 | 3D Temperli Cam Için Xiao mi mi 8 mi 8 SE Nillkin CP + MAX eğrisi TAM Kapsama 9 H ark ön mi um mi 8 SE EKRAN Koruyucu Cam Filmi

TRY 97.41 | 3D Temperli Cam Için Xiao mi mi 8 mi 8 SE Nillkin CP + MAX eğrisi TAM Kapsama 9 H ark ön mi um mi 8 SE EKRAN Koruyucu Cam Filmi

TRY 68.17 30%OFF | Xiaomi Mi8 Temperli Cam Xiaomi Mi8 3D Cam Nillkin CP + Max Tam Kapak Ekran Koruyucu

TRY 68.17 30%OFF | Xiaomi Mi8 Temperli Cam Xiaomi Mi8 3D Cam Nillkin CP + Max Tam Kapak Ekran Koruyucu

Bu iki mağazadan da aldım. İkiside sorunsuz geldi.

Oyla:

meCOOL

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Android 9
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
15
Arkadaşım sana tavsiyem en iyisi BUFF markadır. Bunun üzerine tanımam. İnternette BUFF ekran koruyucu yazıp araştırabilirsin.

Oyla:
Üst Alt