- Adım
- Cemal
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 7
Bende de aynı problem var ama ben sökmedim arama ayarlarından ekranı karartma seçeneğini ve cepte olunca ekranı karartma seçeneklerini kapattım o şekilde kulkanıyorum şuanarkadaşlar hangi kirilmaz cam kullanıyorsunuz ben besause aliexpresten sipariş ettim taktım üst taraf kulaklık alanını sensörü kapatıyor diye söktüm sizdede aynı şey oldu mu ?
Bende de oldu aynı sorun.baseus kalitesinde sensör bölümü delik olan nilkin sipariş ettim.gelince söküp onu taktım. şu anda hiçbir sensör sorunu yok.tavsiyemdirBende de aynı problem var ama ben sökmedim arama ayarlarından ekranı karartma seçeneğini ve cepte olunca ekranı karartma seçeneklerini kapattım o şekilde kulkanıyorum şuan
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baseus gibi kaliteli mi acaba dokunma hissi ve parmak izi bırakmaması teşekkürlerBende de oldu aynı sorun.baseus kalitesinde sensör bölümü delik olan nilkin sipariş ettim.gelince söküp onu taktım. şu anda hiçbir sensör sorunu yok.tavsiyemdir
peki kalitesi nasıl nillkinin ?? besause gibi miBende de oldu aynı sorun.baseus kalitesinde sensör bölümü delik olan nilkin sipariş ettim.gelince söküp onu taktım. şu anda hiçbir sensör sorunu yok.tavsiyemdir
hocam ekran koruyucu tam full kaplayan yokmu bunlarda kenarlar açık kaliyorMerhaba
Bu ürünleri inceleyebilirsiniz
Xiaomi Mi8 Nano Ekran Koruyucu
Xiaomi Mi8 Nano Ekran Koruyucu + Silikon Kılıf