- Adım
- Cemal
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 7
Hocam zore de çentik kısmı nasıl? Kapatiyor mu sensor ve ön kamerayı yoksa açık mı?Zore nano cam kullanıyorum. F/P bence.
İkisini de kullanan biri olarak hiç bir fark görmedim.parmak izi bırakma durumu da yok neredeyse. Kendi camına dokunuyormuş gibi yaniBaseus gibi kaliteli mi acaba dokunma hissi ve parmak izi bırakmaması teşekkürler
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı kalitede ve tam ekran kaplamapeki kalitesi nasıl nillkinin ?? besause gibi mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam ekran koruyucu tam full kaplayan yokmu bunlarda kenarlar açık kaliyor
nerden sipariş ettiniz linki varmı ?İkisini de kullanan biri olarak hiç bir fark görmedim.parmak izi bırakma durumu da yok neredeyse. Kendi camına dokunuyormuş gibi yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı kalitede ve tam ekran kaplama
Komple kapatıyor hocam. Sensör çalışmasında herhangi bir sorun yok amaHocam zore de çentik kısmı nasıl? Kapatiyor mu sensor ve ön kamerayı yoksa açık mı?
Evet aynı sorunu bende yaşadım hatta firmaya bildirdim ilgilenmediler.Şu anda spiegen aldım çok dikkat ederek taktım sorunsuz kullanıyorum tavsiye ederim.arkadaşlar hangi kirilmaz cam kullanıyorsunuz ben besause aliexpresten sipariş ettim taktım üst taraf kulaklık alanını sensörü kapatıyor diye söktüm sizdede aynı şey oldu mu ?
Teşekkürler cevap için hocam. Bişey daha sorim, ön kamerada kalitede bozulma olmuyor mu önü kapalı olduğu için?Komple kapatıyor hocam. Sensör çalışmasında herhangi bir sorun yok ama
Herhangi bir bozulma olmadı hocam. Ama aldığım ilk gün taktığım için korumasız hali ile kıyas yapamadım tabi ama sanmıyorum kaliteyi bozduğunuTeşekkürler cevap için hocam. Bişey daha sorim, ön kamerada kalitede bozulma olmuyor mu önü kapalı olduğu için?