Soru Mi 8 hala alınır mı? (3000 sınırlı telefon tavsiyesi)

casper777

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Salih
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
1
Arkadaşlar soru başlıkta.Sitelerde baya bi baktım 3000 tl'nin altında hala mi 8 en iyisi gibi duruyor.Size sormak istediğim cihaz hala alınır mı,ya da bunun yerine şu markadan şu telefonu al diyebileceğiniz bir telefon var mı?Romla falan çok uğraşmak isteyen birisi değilim uzun zaman sonra android telefon alacağım ve uzun zaman kullanmak istiyorum şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

IPersonality

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Kaan N1
Konular
3
Mi 8 i 1 sene kullandım. İlk aldığımda rom işleriyle uğraşmıyordum ama sonrasında rom yüklemeye kaptırdım kendimi. Günde 3 farklı rom kurduğum zamanlar oldu. Bende markayı değiştirdim ve oneplus a geçiş yaptım. Şuan 7t pro kullanıyorum ve son derece memnunum.

Oyla:

casper777

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Salih
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi 8 i 1 sene kullandım. İlk aldığımda rom işleriyle uğraşmıyordum ama sonrasında rom yüklemeye kaptırdım kendimi. Günde 3 farklı rom kurduğum zamanlar oldu. Bende markayı değiştirdim ve oneplus a geçiş yaptım. Şuan 7t pro kullanıyorum ve son derece memnunum.
Peki mi 8'i değiştirme sebebin neydi,memnun değil miydin ya da kronik bir sorun var mıydı?

Oyla:

Snatcmeyk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
24
Hocam size tavsiyem yurtici garantili(sözde) almayin bulun guvenli bir satici, yurtdişi k20pro alin facebook gruplari var isterseniz linkini atarim mi8 nerdeyse 2 yil oldu kullaniyorum performans olarak diger cihazlara gore bu paraya alinacak bir cihaz değil yeni işlemcili cihazlara yönelin 2 3 yil rahatlikla kullanabilesiniz diye soyluyorum..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki mi 8'i değiştirme sebebin neydi,memnun değil miydin ya da kronik bir sorun var mıydı?
Kronik bir sorunu var ekran parlamasi. Soru - Mi 8 ekran parlama sorunu

Oyla:

casper777

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Salih
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam size tavsiyem yurtici garantili(sözde) almayin bulun guvenli bir satici, yurtdişi k20pro alin facebook gruplari var isterseniz linkini atarim mi8 nerdeyse 2 yil oldu kullaniyorum performans olarak diger cihazlara gore bu paraya alinacak bir cihaz değil yeni işlemcili cihazlara yönelin 2 3 yil rahatlikla kullanabilesiniz diye soyluyorum..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kronik bir sorunu var ekran parlamasi. Soru - Mi 8 ekran parlama sorunu
Hocam K20 pro mi 9t proyla aynı cihaz değil mi?Facebook'da kaça satılıyor bilmiyorum ama sitelerde 4500 bütçe olarak mi 8'in çok üstünde.Bir de ben öyle çok oyun falan oynayan bir adam değilim siz 2 senedir kullanıyormuşsunuz sıfırı beni de idare etmez mi?Benim asıl çekincem xiaomi'de kronik sorunlardan şikayet eden çok ve yazılımsal olarak da bazı sıkıntılar çıkıyor biraz nasip işi galiba nasıl denk gelirse

Oyla:

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Facebook gruplarında güvenilir satıcı bulursan mi 9t pro(k20 pro) almanı öneririm

Oyla:

Snatcmeyk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
24
Hocam K20 pro mi 9t proyla aynı cihaz değil mi?Facebook'da kaça satılıyor bilmiyorum ama sitelerde 4500 bütçe olarak mi 8'in çok üstünde.Bir de ben öyle çok oyun falan oynayan bir adam değilim siz 2 senedir kullanıyormuşsunuz sıfırı beni de idare etmez mi?Benim asıl çekincem xiaomi'de kronik sorunlardan şikayet eden çok ve yazılımsal olarak da bazı sıkıntılar çıkıyor biraz nasip işi galiba nasıl denk gelirse
Evet ayni cihaz size tavsiye ettigim yurtdisi garantisiz malum yollarla kayitli cihaz tam emin değilim 2600 ₺ ye bir cok saticida var mi8 sifiri oyun oynamayan birini idare eder ama 3000 lira butceniz varsa k20pro daha iyi bir cihaz ben tercihimi k20 prodan yana yapardim xiaomi miui arayuzu olarak cok guzel fakat guncellemeleri cok sorunlu bir firma bilginiz olsun. Ama yinede miui bir cok arayuze gore cok guzel bir arayuz problemlerine rağmen seviyorum..

Oyla:

Bugraozkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
13
Alma kardeşim güncelleye güncelleye mahvettiler ki bence o kadar allandırıp pullandırdıkları kadar da yok yani

Oyla:

raven9334

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Evrim Mert
Cihazım
14T pro
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
7
Fiyatına göre oldukça başarılı bir cihaz. Ben kullanıcısı olarak memnunum. Şu anki teknolojiyi karşılıyor hiç bir sıkıntı yok. Tahminimce 1 yıl daha eskidiği hissedilmez

Oyla:
Üst Alt