Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açıkçası ben de mecburiyetten nerde yeni yazılım görsem atlıyordum bu bluetooth olayı yüzünden. Stable da artık android pie olduğuna göre betada kalmanın bi manası yok benim için. Bir tek night modu merak ediyorum. Eğer o da varsa bu yeni sürümde betada kalmam. Ayrıca hızlı bir şekilde en.miu'ye konu açayım derken gece sizden izin almayı unuttum kusura bakmayın. Ama global resmi forumdakilerin bile bizden haber alabilmesi adına oldu bu durum. Keza orda da güncellemenin bir arkadaşa ait olduğunu kendisinin de miuiturkey forumunda olduğunu belirttim. Bşraz da reklam oldu forumumuz açısından
Bilgi için çok teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam demek istediği kararlı da kendi içinde (açıkça yazmasa da) beta stable olarak ayrılabiliyor. Yani şu an siz yüklediğinizde bir nevi denek olacaksınız.
Evet hocam, ama şuan yüklü olan sürüm 10.0.2.0 o yüzden ota yolu ile gelmiş bana güncelleme sanırım. Karışık bir durum yani , tüm dünya şuan bunu çözmeye çalışıyor
- kamerada night mode mevcut mu?
-bir de betadaki gibi çentiğin sol kenarında uygulma ikonları var mı? Keza aod ekranında da betadaki gibi uygulma simgeleri/ikonları gözüküyor mu?
Evet hocam, ama şuan yüklü olan sürüm 10.0.2.0 o yüzden ota yolu ile gelmiş bana güncelleme sanırım. Karışık bir durum yani , tüm dünya şuan bunu çözmeye çalışıyor
- kamerada night mode mevcut mu?
-bir de betadaki gibi çentiğin sol kenarında uygulma ikonları var mı? Keza aod ekranında da betadaki gibi uygulma simgeleri/ikonları gözüküyor mu?
Maaleeef night mode yok hocam
Google lens eklenmis sadece yenilik olarak
Centikte bildirim ikonlari var acip kapatabiliyorsunuz ama uygulama ikonu derken ayni seyden mi bahsediyoruz
Yani bu gidisle global betaya geri donerim gibi o yok bu yok