Yardım Mi 8 güncel HATALAR ⚠️

koksalemre1907

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Nexus 5
Konular
10
*Telefon kullanimdayken whatsapp mesajı geldiginde yukaridaki bildirim ekranina tıklandıgında ilk seferde acılmıyor.Bildirim penceresini indirip tekrar mesaj bildirimine tıklamak gerekiyor.
*Kamera manuel modda akıcı iken "fotoğraf" modunda donuk hareket ediyor.
*Kamera uygulamasını açtığımızda, birkaç saat önceki açılıştaki görseli onbellekte tutuyor ve bugulu bir sekilde onu gosterip hemen ardindan kamerayi aciyor ( Örnegin; kamerayi acitigimizda kadrajda bir cicek var.Fotografi cekin ya da cekmeyin onemli degil.Bikac saat onu onbellege alıp, baska bir mekanda kamera acilisinda sanki yine kadrajda cicek varmis gibi bugulu sekilde cicegi gosterip ardindan kamera aciliyor)
Bunlar ve bunlar gibi hatalar yasayan, tespit edenler var mı ?

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Sesi mi6 daki gibi ahizeden gelmiyor elma 6 dan daha az sesi var. Youtubede felan ekranı küçük kalıyor. Çentiği googlede felan tam kalmıyor. Google play müzikte android.systemui kapanıyor diyor reset atmadan düzelmiyor. Kamera manuel modda 32 saniyede çektik diyelim iptal edemiyoruz illa beklemek zorundayız, arka kamera portre modu otomatik güzelleştirme yapıyor. İnstagram facebook arada kendini durduruyor. Çentik her uygulamada düzgün çalışmıyor.
Ahize sesi bence gayet tatmin edici seviyede ama sana arka kamera güzellik modu konusunda kesinlikle katılıyorum o mod yüzünden fotoğraflar pastel boyayla çizilmiş gibi çıkıyor. Ama kulladığım süreçte herhangi bir uygulamanın durduruldu hatasını almadım isterseniz bi sıfırlayın telefonunuzu

Oyla:

Abagaji9

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdül Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
3
Ahize sesi bence gayet tatmin edici seviyede ama sana arka kamera güzellik modu konusunda kesinlikle katılıyorum o mod yüzünden fotoğraflar pastel boyayla çizilmiş gibi çıkıyor. Ama kulladığım süreçte herhangi bir uygulamanın durduruldu hatasını almadım isterseniz bi sıfırlayın telefonunuzu
Telefonu aldığımda parmak izi çalışmadı ritzy servise götürdüm yazılım attılar tekrar sorunu bilmiyorum googleden baktım google uygulamalarını temizledim vb düzelmedi ama mi müzikde sıkıntı yok. Ahize sesine lafım yok hoparlörü elma6 dan daha az. Mi6 da ahize+höparlor ile stereo oluyordu sesi daha fazlaydı ama işte mi8 sadece hoparlör ahize ile birleştirseler keşke

Oyla:

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Telefonu aldığımda parmak izi çalışmadı ritzy servise götürdüm yazılım attılar tekrar sorunu bilmiyorum googleden baktım google uygulamalarını temizledim vb düzelmedi ama mi müzikde sıkıntı yok. Ahize sesine lafım yok hoparlörü elma6 dan daha az. Mi6 da ahize+höparlor ile stereo oluyordu sesi daha fazlaydı ama işte mi8 sadece hoparlör ahize ile birleştirseler keşke
Bence hoş olmazdı ses kalitesi olarak ama ayarlardan seçenek olarak eklenebilir.Ayrıca biraz önce senle facebooktan konuşmuştuk parmak izin falan diyince adına baktım :)

Oyla:

Abagaji9

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdül Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
3
Bence hoş olmazdı ses kalitesi olarak ama ayarlardan seçenek olarak eklenebilir.Ayrıca biraz önce senle facebooktan konuşmuştuk parmak izin falan diyince adına baktım :)
Emin ol sesi daha çok çıkıyor memnun olursun. Memnun oldum tanıştığımıza

Oyla:

cash_charger

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Ayarlarda bildirimle alakalı bir bölüm var bildirim gelmesi uygulamaları tek tek seçip açman lazım
Bildirim ile alakali butun bolumleri tek tek uygulamalara girip actim halen ayni telefonu uyandirip o uygulamaya girmedikce alamiyorum bildirimi

Oyla:

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Bildirim ile alakali butun bolumleri tek tek uygulamalara girip actim halen ayni telefonu uyandirip o uygulamaya girmedikce alamiyorum bildirimi
Ben şahsen global romdayken dediğin gibi bir sıkıntıyla karşılaşmadım hatta bildirim gelince bildirim ışığı dahi yanıyordu. Belki rom farkından dolayı oluyordur.

Oyla:

merttrkc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
Mİ 11
Konular
19
Sesi mi6 daki gibi ahizeden gelmiyor elma 6 dan daha az sesi var. Youtubede felan ekranı küçük kalıyor. Çentiği googlede felan tam kalmıyor. Google play müzikte android.systemui kapanıyor diyor reset atmadan düzelmiyor. Kamera manuel modda 32 saniyede çektik diyelim iptal edemiyoruz illa beklemek zorundayız, arka kamera portre modu otomatik güzelleştirme yapıyor. İnstagram facebook arada kendini durduruyor. Çentik her uygulamada düzgün çalışmıyor.
Google Chrome gayet düzgün çentiği kullanıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-08-28-23-07-49-714_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-08-28-23-07-49-714_com.android.chrome.png
    757,7 KB · Görüntüleme: 36
Oyla:

Abagaji9

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdül Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
3
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mavi çizgi az daha yukarda olması gerekiyor 4gnin altına kadar

Oyla:

merttrkc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
Mİ 11
Konular