Soru Mİ 8 Google Camera Rootsuz

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Merhaba dostlar telefonun stock kamerası benim çok hoşuma gitmedi un gibi çıkarıyor yüzü instagramın kamerası bir nebze daha iyi, google camera ile çekilen fotoğraflar ise gerçekten harikulade fakat telefonu yeni aldığım için root TWRP falan istemiyorum hatta yazı stilini bile değiştirmek istiyorum fakat root gerekli o yüzden yapmadım bana root atmadan google camera yüklenebilir mi söylerseniz sevinirim. Yüklenemez ise root için hangi program güvenilir aşağıya yazarsanız sevinirim çok kararsızım :)

Sonkrayali

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
iPhone
Konular
11
Merhaba dostlar telefonun stock kamerası benim çok hoşuma gitmedi un gibi çıkarıyor yüzü instagramın kamerası bir nebze daha iyi, google camera ile çekilen fotoğraflar ise gerçekten harikulade fakat telefonu yeni aldığım için root TWRP falan istemiyorum hatta yazı stilini bile değiştirmek istiyorum fakat root gerekli o yüzden yapmadım bana root atmadan google camera yüklenebilir mi söylerseniz sevinirim. Yüklenemez ise root için hangi program güvenilir aşağıya yazarsanız sevinirim çok kararsızım :)
Hocam yüz güzelleştirmeye kapatıp deneyin. Rootsuz yüklenmez.

Oyla:

Shewky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şevki Akdemi
Cihazım
Mi2
Konular
4
Google camera uygulaması Android v8 için. Ben eski sürümden devam ettiğim için deneyemedim fakat kaynak sağlam. Linkten indirebilirsiniz

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Google camera uygulaması Android v8 için. Ben eski sürümden devam ettiğim için deneyemedim fakat kaynak sağlam. Linkten indirebilirsiniz

Çalışmadı kardeşim genede sağol

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51

Maalesef Google Camera sistem müdehalesi gerektirdiği için Root ve TWRP gerektirir. bunlar için ise Bl Kilidi açılması gerktirir.

Eğer telefonunuzu yeni almış ve android bilgi brikiminiz iyi değil ise kesinlikle ön araştırma yapmanızı tavsiye ediyorum.

Oyla:

Shewky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şevki Akdemi
Cihazım
Mi2
Konular
4

Eski versiyon ama bunu da deneyebilir misiniz?

Oyla:

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Eski versiyon ama bunu da deneyebilir misiniz?

bu çalıştı sabah bi bakıcam güzel mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef Google Camera sistem müdehalesi gerektirdiği için Root ve TWRP gerektirir. bunlar için ise Bl Kilidi açılması gerktirir.

Eğer telefonunuzu yeni almış ve android bilgi brikiminiz iyi değil ise kesinlikle ön araştırma yapmanızı tavsiye ediyorum.
daha önceden TWRP ve root işlemlerini yaptım fakat bu telefon için hangi root programını kullanmam gerekli ve güncel TWRP hangisidir bilgilendirirsen sevinirim

Oyla:

fatihalatass

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
0
Arkadaşlar indirdiğim her google kamera apk'sında yaşadığım bir sorun var. Fotoğraf çekerken sorun yok ama çektikten sonra fotoğrafa bakınca, fotoğraflar soluk çıkıyor. Bir çözümü var mıdır?

Oyla:

ibrahimseyda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 8
Meslek
eczacı
Konular
7
Arkadaşlar indirdiğim her google kamera apk'sında yaşadığım bir sorun var. Fotoğraf çekerken sorun yok ama çektikten sonra fotoğrafa bakınca, fotoğraflar soluk çıkıyor. Bir çözümü var mıdır?
Diğer konuda biri paylaşmıştı evvelce, Ayarlar >BSG mode> saturation değerlerini biraz arttırın. Ben 2 yaptım her iki değeride, şu an daha canlı oldupu kanaatindeyim.

Oyla:
Üst Alt