Bende yükledim camera daha güzel çekiyor farkedilen..ayrıca bildirim ekranına mail ve SMS geliyor.whatsaop gelmedi sadece
Evet düzelmiş ama ekran kapalıyken gelmiyor o sorun devam ediyor halensanki whatsapp taki bildirim sayısı düzelmiş gibi
Bildirim ayarlarının izinleri hepsi açık pil tasarrufu kapalı hepsi ayarlarını tek tek yaptım halen ekran kapalıyken düşmüyor ..sadece whatsaotan ses geliyor Facebook hiç gelmiyor ..ama ve mail geliyor acaba sorun ney ?
sanki whatsapp taki bildirim sayısı düzelmiş gibi
Sadece 6 madde yapılmamış bende onu da şimdi yaptım bakalım düzelecek mi diğer maddelerin hepsini uygulamıştim olmamıştı..hayırlısı bı bakalım inşallah düzelirTekrardan haıtlatmakta fayda görüyorum. Telefonda bildirim problemi yok bildirim ikonu problemi var. Eğer telefonunuzun ana ekranına ya da kilit ekranına bildirim gelmiyorsa aşağıdaki adımları tek tek uygulamanız gerekiyor. Çünkü telefon uygulamaları random olarak bütün özelliklerini kısıtlı olarak geliyor. Bu nedenle bildirim istediğiniz uygulamaların tek tek bildirim ayarlarını yapmanız lazım.
1. Ayarlar>pil&performans>pil tasarrufu>(pilden tasarruf et)>whatsapp>kısıtlama yok u seçin
2. Ayarlar>izinler>otomatik başlatma>whatsapp>aktif hale getiriyoruz
3. Ayarlar>izinler>diğer izinler>whatsapp>kilit ekranında göster ve arka planda başlat ı yeşil tikli hale getiriyoruz.
4. Ayarlar>kilit ekranı&parola>gelişmiş ayarlar>kilit ekranında> tüm bildirim içeriklerini göster
5. Ayarlar>bildirimler>whatsapp>bildirimleri göster> bütün menülerdeki kapalı çubukları aktif hale getirin.
6. Ana ekanda son kullanılanlar penceresini açoyoruz>whatsapp ekranına uzun tıklıyoruz>yanda çıkan ikonlardan kilit ikonunua tıklayarak kilitli hale getiriyoruz
7. Ayarlar>senkronizasyon>whatsapp>açık hale getirin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Whatsapp bildirim sayısı sorunu zaten geçen hafta whatsapp'ın kendi güncellemesiyle çözüldü
Hatta ben mymail uygulaması kullanıyorum, mail için, onda da vardı bildirim sayı sorunu, ona da güncelleme geldi ve düzeldi, bu bildirim sayısı sorununu çözen xiaomi değil yani, demek ki sorunun kaynağı da xiaomi değilmiş.Tekrardan haıtlatmakta fayda görüyorum. Telefonda bildirim problemi yok bildirim ikonu problemi var. Eğer telefonunuzun ana ekranına ya da kilit ekranına bildirim gelmiyorsa aşağıdaki adımları tek tek uygulamanız gerekiyor. Çünkü telefon uygulamaları random olarak bütün özelliklerini kısıtlı olarak geliyor. Bu nedenle bildirim istediğiniz uygulamaların tek tek bildirim ayarlarını yapmanız lazım.
1. Ayarlar>pil&performans>pil tasarrufu>(pilden tasarruf et)>whatsapp>kısıtlama yok u seçin
2. Ayarlar>izinler>otomatik başlatma>whatsapp>aktif hale getiriyoruz
3. Ayarlar>izinler>diğer izinler>whatsapp>kilit ekranında göster ve arka planda başlat ı yeşil tikli hale getiriyoruz.
4. Ayarlar>kilit ekranı&parola>gelişmiş ayarlar>kilit ekranında> tüm bildirim içeriklerini göster
5. Ayarlar>bildirimler>whatsapp>bildirimleri göster> bütün menülerdeki kapalı çubukları aktif hale getirin.
6. Ana ekanda son kullanılanlar penceresini açoyoruz>whatsapp ekranına uzun tıklıyoruz>yanda çıkan ikonlardan kilit ikonunua tıklayarak kilitli hale getiriyoruz
7. Ayarlar>senkronizasyon>whatsapp>açık hale getirin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Whatsapp bildirim sayısı sorunu zaten geçen hafta whatsapp'ın kendi güncellemesiyle çözüldü