Soru Mi 8 global rom10.0.3.0 güncellemesi geldi

• Konbuyu başlatan zoed
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 61
  • Görüntüleme 7K

zoed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
fat
Cihazım
mi 8
Konular
13
Mi8 global rom. yeni güncellemeyi yükleyen var mı son durum ne? değişen neler?

Pirdeniz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İlker
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Bende yükledim camera daha güzel çekiyor farkedilen..ayrıca bildirim ekranına mail ve SMS geliyor.whatsaop gelmedi sadece

Oyla:

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Bende yükledim camera daha güzel çekiyor farkedilen..ayrıca bildirim ekranına mail ve SMS geliyor.whatsaop gelmedi sadece

Bildirim ekranına zaten mail, mesaj, whatsapp, instagram, facebook vb birçok uygulama geliyordu.

Bununla birlikte;

1-) aod ekranında bildirim "ikonu" göstermeme sorunu devam ediyor.
2-) aod ekranındaki saat ile telefonun saati eş zamanlı ilerlemiyor. 2 - 3 dakikalık gecikme sonrasında toptan saat değişiyor
3-) 25 ekimdeki beta güncellemesi ile status barda 2 saniyelik bildirim ikonu gösterme olayı da bu güncellemede yok.
4-) whatsapp ve instagramdaki foto boyut ekran uyumsuzluğu kaldığı yerden devam ediyor. Yazılar ekranın dışına taşıyor

Geçen 1.5 aylık süre zarfında sadece kamera iyileşyirmesi yapılmış. Kumlama sorunu nispeten giderilmiş. Nispeten diyorum çünkü beden az da olsa hala karanlık bölgelerde mevcut.

Sadece soruyorum. Neden xiaomi? 1.5 ayda neden bu?

Oyla:

Pirdeniz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İlker
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Bildirim ayarlarının izinleri hepsi açık pil tasarrufu kapalı hepsi ayarlarını tek tek yaptım halen ekran kapalıyken düşmüyor ..sadece whatsaotan ses geliyor Facebook hiç gelmiyor ..ama ve mail geliyor acaba sorun ney ?

Oyla:

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Bildirim ayarlarının izinleri hepsi açık pil tasarrufu kapalı hepsi ayarlarını tek tek yaptım halen ekran kapalıyken düşmüyor ..sadece whatsaotan ses geliyor Facebook hiç gelmiyor ..ama ve mail geliyor acaba sorun ney ?

Tekrardan haıtlatmakta fayda görüyorum. Telefonda bildirim problemi yok bildirim ikonu problemi var. Eğer telefonunuzun ana ekranına ya da kilit ekranına bildirim gelmiyorsa aşağıdaki adımları tek tek uygulamanız gerekiyor. Çünkü telefon uygulamaları random olarak bütün özelliklerini kısıtlı olarak geliyor. Bu nedenle bildirim istediğiniz uygulamaların tek tek bildirim ayarlarını yapmanız lazım.

1. Ayarlar>pil&performans>pil tasarrufu>(pilden tasarruf et)>whatsapp>kısıtlama yok u seçin

2. Ayarlar>izinler>otomatik başlatma>whatsapp>aktif hale getiriyoruz

3. Ayarlar>izinler>diğer izinler>whatsapp>kilit ekranında göster ve arka planda başlat ı yeşil tikli hale getiriyoruz.

4. Ayarlar>kilit ekranı&parola>gelişmiş ayarlar>kilit ekranında> tüm bildirim içeriklerini göster

5. Ayarlar>bildirimler>whatsapp>bildirimleri göster> bütün menülerdeki kapalı çubukları aktif hale getirin.

6. Ana ekanda son kullanılanlar penceresini açoyoruz>whatsapp ekranına uzun tıklıyoruz>yanda çıkan ikonlardan kilit ikonunua tıklayarak kilitli hale getiriyoruz

7. Ayarlar>senkronizasyon>whatsapp>açık hale getirin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sanki whatsapp taki bildirim sayısı düzelmiş gibi

Whatsapp bildirim sayısı sorunu zaten geçen hafta whatsapp'ın kendi güncellemesiyle çözüldü

Oyla:

Pirdeniz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İlker
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Tekrardan haıtlatmakta fayda görüyorum. Telefonda bildirim problemi yok bildirim ikonu problemi var. Eğer telefonunuzun ana ekranına ya da kilit ekranına bildirim gelmiyorsa aşağıdaki adımları tek tek uygulamanız gerekiyor. Çünkü telefon uygulamaları random olarak bütün özelliklerini kısıtlı olarak geliyor. Bu nedenle bildirim istediğiniz uygulamaların tek tek bildirim ayarlarını yapmanız lazım.

1. Ayarlar>pil&performans>pil tasarrufu>(pilden tasarruf et)>whatsapp>kısıtlama yok u seçin

3. Ayarlar>izinler>diğer izinler>whatsapp>kilit ekranında göster ve arka planda başlat ı yeşil tikli hale getiriyoruz.

4. Ayarlar>kilit ekranı&parola>gelişmiş ayarlar>kilit ekranında> tüm bildirim içeriklerini göster

5. Ayarlar>bildirimler>whatsapp>bildirimleri göster> bütün menülerdeki kapalı çubukları aktif hale getirin.

6. Ana ekanda son kullanılanlar penceresini açoyoruz>whatsapp ekranına uzun tıklıyoruz>yanda çıkan ikonlardan kilit ikonunua tıklayarak kilitli hale getiriyoruz

Whatsapp bildirim sayısı sorunu zaten geçen hafta whatsapp'ın kendi güncellemesiyle çözüldü
Sadece 6 madde yapılmamış bende onu da şimdi yaptım bakalım düzelecek mi diğer maddelerin hepsini uygulamıştim olmamıştı..hayırlısı bı bakalım inşallah düzelir

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43

Hatta ben mymail uygulaması kullanıyorum, mail için, onda da vardı bildirim sayı sorunu, ona da güncelleme geldi ve düzeldi, bu bildirim sayısı sorununu çözen xiaomi değil yani, demek ki sorunun kaynağı da xiaomi değilmiş.

Oyla:

loof

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Mi 8
Meslek
Makina
Konular
9
Arkadaşlar kafama takılan bir şey var.120 fps video çekerken neden autofocus yapmıyor acaba?

Oyla:
Üst Alt