Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMi 8 Global Kararlı v11.0.4.0 QEAMIXM İndirme Bağlantısı
Chrome daki tüm güncellemeleri kaldırın ve güncellemeyin o şekilde bende takılmıyor. Anladığım kadarıyla chrome yeni sürümü ile android 10 arasında bir uyumsuzluk var.
Uzun süredir güncelleme yapmadım. Geçen hafta telefon biraz sapıtınca dedim güncelleme yapayım güzel formatımı atayım ne oluyorsa olsun dedim ve bir kere daha güncellediğime pişman oldum. Eskiden var olan üst saat ve şebeke bar rengi kafasına göre siyah beyaz oluyor sanırım miui 9 da bu sorun vardı yada miui 10 da bir versiyonda. Şimdi miui 11.0.4 var ve video izlerken ekran görüntüsü alma olayı kalkmış hızlı ileri geri sarma yok, ses açma kısma vr ekran ışığı ayarlama yok. Sizde de durum aynı mı? Chrome daki anlık takılma olayı bende de var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bluetooth neredeyse 10mbps farkettiriyor yazık vallahi
Son güncellemelerle games diye sacma bir uygulama geldi ve google asistanı bir turlü kapatamadım köşeden yukariya cekince kapatsamda uyarı cıkıyorac diye
Arkadaşlar migrostan aldığım mi8 cihazım var ve garantisi devam etmekte cihazda root filan yok güncelleme ne gelirse indirip takılıyordum şimdiye kadar. Ama geçen gün hasar yada darbe almamasına rağmen ön kameramın çalışmadığını farkettim ve çıldırmak üzereyim yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum yardımcı olabilecek varmı bi kaç yeni konu yazdım ama cevap veren olmadı lütfen artık birisi görsün .
Arkadaşlar migrostan aldığım mi8 cihazım var ve garantisi devam etmekte cihazda root filan yok güncelleme ne gelirse indirip takılıyordum şimdiye kadar. Ama geçen gün hasar yada darbe almamasına rağmen ön kameramın çalışmadığını farkettim ve çıldırmak üzereyim yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum yardımcı olabilecek varmı bi kaç yeni konu yazdım ama cevap veren olmadı lütfen artık birisi görsün .