MIUI 12 Mi 8 - Global Kararlı Rom Miui v12.0.1.0 QEAMIXM İndirme Bağlantıları

suatsuat

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi 8
Konular
1
yaptığım ayarlar kayboluyor telefonu kapatıp açınca. alttaki çizgi yeni gelen takılıyor geri atmıyor. bir ara uygulama çekmecesi gelmedi telefonu resetlemem gerekti.mars duwar kağıdını indirmiyor. şu an aklıma gelenler bunlar. imei işlemi yaptığım için resetliyemedim telefonu imei uçar diye.
genel anlamda güzel ama dediğim gibi bu kadar bekledik ve bu kadar geç verdiler güncellemeyi kendi açımdan bu sorunların olmamasını beklerdim.

cinali34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
mi 8
Konular
0
Linki indirip ayarlar güncelleme üzerinden güncelleme paketi şeçerek kurabilirmiyim
miui global 11 de isen kurabilirsin ancak daha stabil bir sistem istiyorsan ben şöyle yapardım recowery olan büyük boyutlu sürümü indir. güncelleme menüsünden seç diyerek güncelle hızlıca google kurulumlarını es geçerek güncelle ama telefon açıldıktan sonra benim şahsi fikrim hard reset at ve tekrar baştan kur. başka telefonlarda rastlamadım ama Xiaomi temiz kurulum istiyor, herkeste olmuyor ama bazen istiyor

Burak05

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Ota rom u indirdim kurdum. Recovery indirip kurmadım diye bir eksiğim olurmu. Arasındaki fark ne acaba

topsakalsevki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevki
Cihazım
İphone se
Konular
0
ilk gelen güncelleme yükleyenlerdenim.Hızlı bir şekilde batarya bitmeye başladı. Çağrı geldiğinde donmalar, çağrıyı açamama sorunları ve duvar kağıdının olmadığı (önemli değil) sonuçta buglarla dolu bir güncelleme yüzden 11 e dönüş sağladım
Knk sen bi hard reset at telefona şuana kadar herhangi bir sıkıntı görmedim 1 haftadır kullanıyorum dedigin sıkıntılar yok

Burak05

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Dediğiniz gibi yaptım teşekkür ederim. Şuan tek sorunum alttaki beyaz çubuk aktif olmasına rağmen kayboluyor nasıl çözerim bu sorunu

Baroone

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Arkadaşlar fabrika ayarlarına değil direk wipe reset yapın, bu şekilde yaptım, memnunum çok şükür...

Burak05

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Hard reset yaptım güncelleme den sonra tek sorun beyaz çubuk aktif olmasına rağmen kayboluyor

topsakalsevki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevki
Cihazım
İphone se
Konular
0
Hard reset yaptım güncelleme den sonra tek sorun beyaz çubuk aktif olmasına rağmen kayboluyor
Bu beyaz cubuk bende yok nerden acıyoruz acaba birde poco arayüz kullanıyorum acaba ondan kaynaklımı

dokidoki

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
bb q10
Konular
10
Tek beklediğim turktelekom VoWifi umarım sonraki güncellemede telekomla anlaşıp verirler

Üst Alt