Hocam xiaomi nin kendine özel klavyesi yok bildiğim kadarıyla. Ben swiftkey kullanıyorum. Dolayısıyla kendine özel temaları var. Yani özel temalar. Sizin bahsettiniz hangi klavyede? Ya da nasıl bir öxelikkten bahsediyorsunuz. Ekran görüntüsü atar mısınız?Bugün ota ile yükledim. Pil ile ilgili ilerleyen günlerde bilgi verebilirim. Klavyede harflerin etrafına çerçeve gelmiş. iPhone a bir adım daha yaklaştık.
Takvim simgesinde tarihi miui11 de görebiliyordum. Şimdi 16 yazıyor. Düzeltme yolu var mı bilmiyorum..
Bende hâlâ gözüküyorBugün ota ile yükledim. Pil ile ilgili ilerleyen günlerde bilgi verebilirim. Klavyede harflerin etrafına çerçeve gelmiş. iPhone a bir adım daha yaklaştık.
Takvim simgesinde tarihi miui11 de görebiliyordum. Şimdi 16 yazıyor. Düzeltme yolu var mı bilmiyorum..
Hocam sabah güncellemeden sonra herhangi bir tema vb yüklemedim. Klavye ios klavyesi şeklindeydi. Tuşların her biri çerçeve içindeydi. Şuan eski düzene dönmüş. Herhangi bir ayarda değişiklik yapmadım. Sadece playsttore üzerinden güncellemeleri yaptım.Hocam xiaomi nin kendine özel klavyesi yok bildiğim kadarıyla. Ben swiftkey kullanıyorum. Dolayısıyla kendine özel temaları var. Yani özel temalar. Sizin bahsettiniz hangi klavyede? Ya da nasıl bir öxelikkten bahsediyorsunuz. Ekran görüntüsü atar mısınız?
Takvimde sayı yazıyor ama bugünün tarihi değil.Bende hâlâ gözüküyor
Sabah yaptığım güncelleme arasında gboard varmış. Kaldırdım güncellemeyi. Tuşlara tekrar çerçeve geldi.Hocam xiaomi nin kendine özel klavyesi yok bildiğim kadarıyla. Ben swiftkey kullanıyorum. Dolayısıyla kendine özel temaları var. Yani özel temalar. Sizin bahsettiniz hangi klavyede? Ya da nasıl bir öxelikkten bahsediyorsunuz. Ekran görüntüsü atar mısınız?
Aynen güncellemiyor.Bu superwallpeaper mars olanina gunceleme gozukuyor basiyorum guncelleme indirelemedi diyor birde yeni bildirim ekraninda ayarlari acmak icin olan baglantiya bastigimda tam algilamiyor sizdede boyle sorunlar varmi
Apk indirerek gücelleme yaptım ben. Alttaki linkten indirip güncelleyebilirsiniz.Bu superwallpeaper mars olanina gunceleme gozukuyor basiyorum guncelleme indirelemedi diyor birde yeni bildirim ekraninda ayarlari acmak icin olan baglantiya bastigimda tam algilamiyor sizdede boyle sorunlar varmi
Hocam yaptim ama gene olmadi uygulama yuklendi dedi ama guncelleme isareti kaybolmadiApk indirerek gücelleme yaptım ben. Alttaki linkten indirip güncelleyebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir