MIUI 12 Mi 8 - Global Kararlı Rom Miui v12.0.1.0 QEAMIXM İndirme Bağlantıları

mvpeko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enver
Cihazım
Redmi 4a
Konular
1
Yeni kontrol merkezi kullandığında ekranı sağdan çekersek kontrol merkezi soldan çekersek bildirim merkezi açılıyor

Codaman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
2
Bugün ota ile yükledim. Pil ile ilgili ilerleyen günlerde bilgi verebilirim. Klavyede harflerin etrafına çerçeve gelmiş. iPhone a bir adım daha yaklaştık.
Takvim simgesinde tarihi miui11 de görebiliyordum. Şimdi 16 yazıyor. Düzeltme yolu var mı bilmiyorum..
Hocam xiaomi nin kendine özel klavyesi yok bildiğim kadarıyla. Ben swiftkey kullanıyorum. Dolayısıyla kendine özel temaları var. Yani özel temalar. Sizin bahsettiniz hangi klavyede? Ya da nasıl bir öxelikkten bahsediyorsunuz. Ekran görüntüsü atar mısınız?

harun3223

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Harun
Cihazım
Mi8
Konular
0
Sistem güncellemeye ne zaman gelir tahminen? Linkten güncelleme yapsak herhangi bir eksisi olur mu?

Redrinqman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 8
Konular
10
Bugün ota ile yükledim. Pil ile ilgili ilerleyen günlerde bilgi verebilirim. Klavyede harflerin etrafına çerçeve gelmiş. iPhone a bir adım daha yaklaştık.
Takvim simgesinde tarihi miui11 de görebiliyordum. Şimdi 16 yazıyor. Düzeltme yolu var mı bilmiyorum..
Bende hâlâ gözüküyor

mvpeko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enver
Cihazım
Redmi 4a
Konular
1
Hocam xiaomi nin kendine özel klavyesi yok bildiğim kadarıyla. Ben swiftkey kullanıyorum. Dolayısıyla kendine özel temaları var. Yani özel temalar. Sizin bahsettiniz hangi klavyede? Ya da nasıl bir öxelikkten bahsediyorsunuz. Ekran görüntüsü atar mısınız?
Hocam sabah güncellemeden sonra herhangi bir tema vb yüklemedim. Klavye ios klavyesi şeklindeydi. Tuşların her biri çerçeve içindeydi. Şuan eski düzene dönmüş. Herhangi bir ayarda değişiklik yapmadım. Sadece playsttore üzerinden güncellemeleri yaptım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende hâlâ gözüküyor
Takvimde sayı yazıyor ama bugünün tarihi değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sabah yaptığım güncelleme arasında gboard varmış. Kaldırdım güncellemeyi. Tuşlara tekrar çerçeve geldi.

Ekli dosyalar

• IMG_20201107_194445.jpg
    IMG_20201107_194445.jpg
    268,6 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_2020-11-07-20-11-40-290_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-11-07-20-11-40-290_com.android.chrome.jpg
    357,6 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:

TheRick

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özcan
Cihazım
Mi 8
Konular
5
O Klavye bende 2 yıldır öyle. G board ayarlarına gidin. Çerçeveleri açın. MIUI 11 varken de öyle yapılıyordu. Rakam satırınıda üste ekleyebilirsiniz benim gibi. Hatta klavye otomatik moda alırsanız karanlık moda geçince kararıyor. Kapatınca beyaz oluyor. Bu özellikler geleli çok oldu.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Furkancns

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi8
Konular
2
Bu superwallpeaper mars olanina gunceleme gozukuyor basiyorum guncelleme indirelemedi diyor birde yeni bildirim ekraninda ayarlari acmak icin olan baglantiya bastigimda tam algilamiyor sizdede boyle sorunlar varmi

TheRick

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özcan
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Bu superwallpeaper mars olanina gunceleme gozukuyor basiyorum guncelleme indirelemedi diyor birde yeni bildirim ekraninda ayarlari acmak icin olan baglantiya bastigimda tam algilamiyor sizdede boyle sorunlar varmi
Aynen güncellemiyor.

caretta77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Mi 10 Lite Zoom
Konular
2
Apk indirerek gücelleme yaptım ben. Alttaki linkten indirip güncelleyebilirsiniz.

Furkancns

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi8
Konular
2
Apk indirerek gücelleme yaptım ben. Alttaki linkten indirip güncelleyebilirsiniz.

Hocam yaptim ama gene olmadi uygulama yuklendi dedi ama guncelleme isareti kaybolmadi

Üst Alt