- Adım
- Yusuf
- Cihazım
- RedmiNote 11 P
- Meslek
- Seafarer
- Konular
- 2
Verilen ota linkini indirip güncelleyici üzerinden güncelledim herhangi bir bilgim silinmedi
geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederiz hocamVerilen ota linkini indirip güncelleyici üzerinden güncelledim herhangi bir bilgim silinmedi
Büyük rom değişikliklerinden sonra wipe data işlemi öneriliyor. Pilin daha verimli kullanılması ve telefonun daha stabil olması için.Yükleyenler yorumlarını yapabilir mi?
Dedim ama sonrasında hemen yükledim gayet stabil tabikide eksik bir güncelleme genele göre.
alttaki çizgi olayo çok iyi ama ben kaldırdım daha hoşuma gitti.
kayan ekran olayıda çok çok başarılı, olayı tamamen farklı boyuta taşımışlar.
sistem güncellemesindeki app lerden birisi ısrarla güncellemedi o da bir sonraki güncellemeye kalacaktır.
en çok sevdiğim özellik ultra pil tasarrufudur kesinlikle.
Edit: pil tüketimini kullandıktan sonra buradan yazacağım.
Klon modu neydi kardeş? İkinci uygulama kopyası kurma mı?Güzel olmuş ancak diğer cihazlara göre birçok özellik (klon modu, duvar kağıdı seçenekleri vs.) eksik gelmiş. Zaten Xiaomi kullanıcıysanız her şey tam bir güncelleme beklemek hata. Buna da şükür..
Ben ota link'ten indirme yapıp, winrar dosyasını telefona attım. Ancak buradan itibaren güncellemeyi nasıl tanıtacağımı bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Büyük rom değişikliklerinden sonra wipe data işlemi öneriliyor. Pilin daha verimli kullanılması ve telefonun daha stabil olması için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Klon modu neydi kardeş? İkinci uygulama kopyası kurma mı?
Nasıl yüklediniz acabayükledim ama mi tarayıcı yokoldu sizde durum nasıl