- Adım
- Burak
- Cihazım
- mi 8 pro
- Konular
- 0
İndirdikyen sonra sistem guncelleyici uzerinden nasil guncelleme yapacagiz ?
Sag uste tiklayip guncelle paketini sec diyip ordan secerek yukleyebilirisinİndirdikyen sonra sistem guncelleyici uzerinden nasil guncelleme yapacagiz ?
OTA üzerinden yapıyorum güncellemeyi TWRP ekranına atıyor oradan yapıyor güncellemeyi hata veriyor şimdi TWRP kuracagımaynı sorun bende de mevcut. install update.zip failed verdi (ota üzerinden güncellendi, twrp değil)
neden olduğunu ve çözümünü bilen var mı?
Cihazınız global, twrp kaldırmak isterseniz magisk uygulamasından magisk'i kaldır yapın cihaz kapanıp açılacak o zaman güncelleme yapabilirsiniz. TWRP üzerinden güncellemek için recovery dosyasını indirin install üzerinden yapın.OTA üzerinden yapıyorum güncellemeyi TWRP ekranına atıyor oradan yapıyor güncellemeyi hata veriyor şimdi TWRP kuracagım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alakasız ama telefon globalmı rom global ama telefon nedir bilmiyorum cevaplarsanız sevinirim
Mi 8 Global Kararlı Miui v12.0.1.0 QEAMIXM Selamum aleykum bana oto geldıde ındıremedim şimdi sistem güncelleme giriyorum yok diyor nasıl bulacam onu global pasaport kayıtlıMi 8 Global Kararlı Miui v12.0.1.0 QEAMIXM Rom İndirme Bağlantıları
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Güncelleme Yöntemleri
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
- V11.0.5.0 QEAMIXM Romunda iseniz Ota rom indirme bağlantısını indirerek Sistem güncelleyici üzerinden ilgili dosyayı göstererek güncellemeyi yapabilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Ota Rom İndirme Bağlantısı :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery İndirme Bağlantısı :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot İndirme Bağlantısı: Henüz gelmemiştir gelince konuya eklenecektir .
NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir
Magisk yok telefonda güncellemeyi twrp üzerinden yaptım şimdilik sıkıntı yok sizinki gibi 2.0 gb lık bir dosya indirdi ama OTA üzerinden yapacagım dosya 800 küsür bir mb dıCihazınız global, twrp kaldırmak isterseniz magisk uygulamasından magisk'i kaldır yapın cihaz kapanıp açılacak o zaman güncelleme yapabilirsiniz. TWRP üzerinden güncellemek için recovery dosyasını indirin install üzerinden yapın.
Benim sorunum ise Xiaomi üzerinden güncelleme geldi 2gb boyutunda onu yükleyebilirim.