- Adım
- Hasan Basri
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 0
Bende de yok 10.3.2.0
Tema kaynaklı diye biliyorum. Her temada bi süre sonra aynı sorun oluyor. Xiaominin kendi yayınladıgı temalarda aynı şekilde. Tema da kullandırtmayacak bu xiaomi.Arkadaşlar son güncellemeden sonra bildirim geldiğinde siyah ekranda kalıyor. Sonra ekranı yukarı kaldırdığımda desenle kilit açma ekranı geliyor. Var mı bunun bir ayarı filan.
Tema kaynaklı diye biliyorum. Her temada bi süre sonra aynı sorun oluyor. Xiaominin kendi yayınladıgı temalarda aynı şekilde. Tema da kullandırtmayacak bu xiaomi.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Sizdeki sorundan sonra bir kaç kez kapatıp tekrar bağlandım.Sıkıntı yok .Bende niye oluyor ki hiç bir ayarla oynamadım. Benimki de aynı sürüm. Evdeyken kapatıp girmeyi denediniz mi
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Telefon hakkında" kısmından güncellemeleri kontrol etmeniz gerekir.Mi 8se icin uygun mudur hangi telefon modellerine geldi bn mi 8se kullanicisiyim bunu mu indirmeliyim
8se kullanıcıları için stock global rom yok ve olmayacakMi 8se icin uygun mudur hangi telefon modellerine geldi bn mi 8se kullanicisiyim bunu mu indirmeliyim