Evet apple her güncellemede hata yapıp bir çok güncelleme yayınlıyorlarDünyada bu yazılım ve güncelleme işini bu kadar kötü yapan başka bir teknoloji şirketi var mıdır merak ediyorum.
normal arayüz güncellemesidir hocam, sistem güncellemesi olmaz.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Arkadaşlar ekranı sola kaydırınca bu kısım geliyor. Az önce kaydırdım altta yeni güncelleme mevcut dedi. Güncelleme içeriği olarak, Performans iyileştirildi ve hatalar giderildi yazıyordu. Güncelle dedim ekran gitti 1sn içerisinde geri geldi. Bu güncelleme sadece bu kısma mı özel yoksa sistem güncellemesi mi? Telefon mi 8 pro
Arkadaşlar ekranı sola kaydırınca bu kısım geliyor. Az önce kaydırdım altta yeni güncelleme mevcut dedi. Güncelleme içeriği olarak, Performans iyileştirildi ve hatalar giderildi yazıyordu. Güncelle dedim ekran gitti 1sn içerisinde geri geldi. Bu güncelleme sadece bu kısma mı özel yoksa sistem güncellemesi mi? Telefon mi 8 pro
App vault-a güncelleme gelmiş sadeceResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Arkadaşlar ekranı sola kaydırınca bu kısım geliyor. Az önce kaydırdım altta yeni güncelleme mevcut dedi. Güncelleme içeriği olarak, Performans iyileştirildi ve hatalar giderildi yazıyordu. Güncelle dedim ekran gitti 1sn içerisinde geri geldi. Bu güncelleme sadece bu kısma mı özel yoksa sistem güncellemesi mi? Telefon mi 8 pro
tam olarak nerde bi türlü bulamadım. yani bu karamlık mod nerden açılıyor çok kurcaladım ama yok.Yok var hocam ayarlarda
Zor duruyorum kurduracaksiniz betayiArkadaşlar global kararlı sürüm kullanırken 4-5 saat ekran süresi alırdım global beta ya geçtim işte ekran süreleriResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öyle global kararıyla uğraşmayın betayı kurun rahat edin