Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.2.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

tahaydin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Ya bu özellik bende yok nasıl oluyor hocam bu bir yerden açılıyor mu ?
Sürümünüz 10.2.2 ise arka planda çalışan uygulamar görseli bu şekilde güncellendi

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

0quz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Arkadaşlar 10.2.2.0 sürümünün 1 günlük batarya süresini paylaşıyorum umarım yardımcı olur ben çok beğendim. Oreo sürümünü bilmiyorum belki daha iyi performans veriyordur ama şuan için son güncellemeden memnunum. Ek olarak 1 saate yakın oyun oynadım need for speed mostwanted, burada görselde yok alt kısımda kalmış. Özellikle dikkatimi çeken durum bekleme uyku modun da artık az pil tüketiyor. 6.30 saatlik uyku modunda, herşey bildirim çubuğu görselinde ki gibi açık %1 şarj gitti sabah baktığımda 2 wp mesajı ve 1 adet mail vardı. Hiç kısıtlamadan kullanım sürem bu kadar açık.ası benim için çok yeterli. Belirtmeyi unutmuşum görselde ki gibi %70 civarında telefonu bilgisayara bağlamıştım dosya aktarımı için %2 batarya dolumu gerçekleşti bu zaman içerisinde.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MFD

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
MFD
Cihazım
Mi 8
Meslek
TeknoDestekTeam
Konular
11
Bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar anladığım kadarıyla pil de iyileştirmeler var onun haricinde eksik veya bozulan bir nokta var mı

cd99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yılmaz
Cihazım
Mi 9t
Konular
10
Arkadaşlar 10.2.2.0 sürümünün 1 günlük batarya süresini paylaşıyorum umarım yardımcı olur ben çok beğendim. Oreo sürümünü bilmiyorum belki daha iyi performans veriyordur ama şuan için son güncellemeden memnunum. Ek olarak 1 saate yakın oyun oynadım need for speed mostwanted, burada görselde yok alt kısımda kalmış. Özellikle dikkatimi çeken durum bekleme uyku modun da artık az pil tüketiyor. 6.30 saatlik uyku modunda, herşey bildirim çubuğu görselinde ki gibi açık %1 şarj gitti sabah baktığımda 2 wp mesajı ve 1 adet mail vardı. Hiç kısıtlamadan kullanım sürem bu kadar açık.ası benim için çok yeterli. Belirtmeyi unutmuşum görselde ki gibi %70 civarında telefonu bilgisayara bağlamıştım dosya aktarımı için %2 batarya dolumu gerçekleşti bu zaman içerisinde.

Bu süreleri almak için hiçbir ayar yaptınızmi yazarsanız sevinirim birde ben son sürümdeyim 10.0.2 dönsem bir sorun olurmu yardımcı olursanız sevinirim

serdarerkus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
4
Sürümünüz 10.2.2 ise arka planda çalışan uygulamar görseli bu şekilde güncellendi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla olmadı hocam :/

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-01-25-17-29-06-983_com.android.systemui.png
    Screenshot_2019-01-25-17-29-06-983_com.android.systemui.png
    134,7 KB · Görüntüleme: 73

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla olmadı hocam :/
Ayarlar / Ana Ekran & Son Kullanılanlar bölümünde tavsiyeleri al bölümünü işaretlerseniz üstteki tuşlar gelir

0quz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Bu süreleri almak için hiçbir ayar yaptınızmi yazarsanız sevinirim birde ben son sürümdeyim 10.0.2 dönsem bir sorun olurmu yardımcı olursanız sevinirim

Hayır hiç bir ayar veya kısıtlama yapmadim ekstradan herşey telefonun kendi ayarı geri dönme konusunda mi 8 de koruma vs durumu var onu forumu arastirarak öğrenebilirsiniz bence hiç takilmayin telefonu kullanın zevk alın boşverin tavsiyem bu bende eskiden çok ugrasirdim rom root veya farklı birisuru mod artık gerek olmadığını düşünüyorum

cd99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yılmaz
Cihazım
Mi 9t
Konular
10
Hayır hiç bir ayar veya kısıtlama yapmadim ekstradan herşey telefonun kendi ayarı geri dönme konusunda mi 8 de koruma vs durumu var onu forumu arastirarak öğrenebilirsiniz bence hiç takilmayin telefonu kullanın zevk alın boşverin tavsiyem bu bende eskiden çok ugrasirdim rom root veya farklı birisuru mod artık gerek olmadığını düşünüyorum
Tesekkurler

anticlock

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
FIRAT
Cihazım
Mi 8
Konular
12
Yazdığımız mesajlar mı siliniyor arkadaşlar... ?

Üst Alt