Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.2.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

zoed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
fat
Cihazım
mi 8
Konular
13
bayağıdır yeni güncelleme gelmedi, ne zaman gelir acaba bi sonraki güncelleme

tahaydin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Yeni haberler geliyor

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ismuta

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Çok karşılaştığımız ve zamanında kullandığımız bir özelliği söyleyeyim. Var mıdır, yapabilir miyiz?

Biriyle konuşurken 3. şahsın bizi aradığı zaman telefonda bildirim geliyor ya da bip sesi çıkıyordu. Mi8'lerde meşgul çalıyor. Eski sisteme çevirme olanağımız var mıdır?

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Çok karşılaştığımız ve zamanında kullandığımız bir özelliği söyleyeyim. Var mıdır, yapabilir miyiz?

Biriyle konuşurken 3. şahsın bizi aradığı zaman telefonda bildirim geliyor ya da bip sesi çıkıyordu. Mi8'lerde meşgul çalıyor. Eski sisteme çevirme olanağımız var mıdır?

Arama Ayarlarından / Arama bekletme özelliğini aktif hale getirin düzelir

ismuta

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Arama Ayarlarından / Arama bekletme özelliğini aktif hale getirin düzelir

Deneme fırsatım oldu, çok teşekkür ederim. Beni insanlara dert anlatmaktan kurtardınız.

mehmetsahinazak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Şahin
Cihazım
Pocophone f1
Meslek
Sağlık Yönetimcisi
Konular
8
selamlar arkadaşlar 10.2.2.0 güncellemesi arayüzde takılmalar oluyor tuhaf tuhaf şeyler oyun performansları gayet başarılı o sorun değilde arayüzde takılması ilginç birde kamera uygulamasında kasma hissettiriyor azda olsa pil konusunda ben gayet memnunum başarılı buluyorum ama dediğim gibi arayüzde ki takılmaları tuhaf birde şöyle bir şey sizdede oluyormu aşağıdan yukarı kaydırdığımda enson girdiğim uygulamaları görüyorum sonra oradan çıkarken şunu görmek tuhaf ne bileyim bir benmi muzdaribim acaba neyse sonuç olarak mi 8 kullanıyorum oyunda efsane ama arayüzde şu tür şeyler ara ara takılmalar can sıkıcı antutu benchmark testi yapdım telefona 298001 puanla listenin 4. Sırasına yerleşti ee böyle bir puanın var arayüzde kamerada takılacaksın kalacaksın ne deyim tuhaf
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
selamlar arkadaşlar 10.2.2.0 güncellemesi arayüzde takılmalar oluyor tuhaf tuhaf şeyler oyun performansları gayet başarılı o sorun değilde arayüzde takılması ilginç birde kamera uygulamasında kasma hissettiriyor azda olsa pil konusunda ben gayet memnunum başarılı buluyorum ama dediğim gibi arayüzde ki takılmaları tuhaf birde şöyle bir şey sizdede oluyormu aşağıdan yukarı kaydırdığımda enson girdiğim uygulamaları görüyorum sonra oradan çıkarken şunu görmek tuhaf ne bileyim bir benmi muzdaribim acaba neyse sonuç olarak mi 8 kullanıyorum oyunda efsane ama arayüzde şu tür şeyler ara ara takılmalar can sıkıcı antutu benchmark testi yapdım telefona 298001 puanla listenin 4. Sırasına yerleşti ee böyle bir puanın var arayüzde kamerada takılacaksın kalacaksın ne deyim tuhaf
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Son kullanılan uygulamalardan çıkarken ekrana gelen o sinir bozucu görüntü App Vault uygulamasının güncellemesinden sonra oldu kaldırıp reboot yaparsan düzelir.

Üst Alt