Takipte kalın, yeni güncelleme geldiği dakikalar konusu açılacaktırbayağıdır yeni güncelleme gelmedi, ne zaman gelir acaba bi sonraki güncelleme
Çok karşılaştığımız ve zamanında kullandığımız bir özelliği söyleyeyim. Var mıdır, yapabilir miyiz?
Biriyle konuşurken 3. şahsın bizi aradığı zaman telefonda bildirim geliyor ya da bip sesi çıkıyordu. Mi8'lerde meşgul çalıyor. Eski sisteme çevirme olanağımız var mıdır?
Arama Ayarlarından / Arama bekletme özelliğini aktif hale getirin düzelir
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim işinize yaramasına sevindimDeneme fırsatım oldu, çok teşekkür ederim. Beni insanlara dert anlatmaktan kurtardınız.
Fastboot bağlantısındaki sorun giderildi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Son kullanılan uygulamalardan çıkarken ekrana gelen o sinir bozucu görüntü App Vault uygulamasının güncellemesinden sonra oldu kaldırıp reboot yaparsan düzelir.selamlar arkadaşlar 10.2.2.0 güncellemesi arayüzde takılmalar oluyor tuhaf tuhaf şeyler oyun performansları gayet başarılı o sorun değilde arayüzde takılması ilginç birde kamera uygulamasında kasma hissettiriyor azda olsa pil konusunda ben gayet memnunum başarılı buluyorum ama dediğim gibi arayüzde ki takılmaları tuhaf birde şöyle bir şey sizdede oluyormu aşağıdan yukarı kaydırdığımda enson girdiğim uygulamaları görüyorum sonra oradan çıkarken şunu görmek tuhaf ne bileyim bir benmi muzdaribim acaba neyse sonuç olarak mi 8 kullanıyorum oyunda efsane ama arayüzde şu tür şeyler ara ara takılmalar can sıkıcı antutu benchmark testi yapdım telefona 298001 puanla listenin 4. Sırasına yerleşti ee böyle bir puanın var arayüzde kamerada takılacaksın kalacaksın ne deyim tuhaf
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.