- Adım
- Emin
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 1
Teşekkür ederim.Link bu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
download_rom klasörüne atıp öyle yükledim.
Teşekkür ederim.Link bu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kamera dışında biraz ram kullanımı farki var yada bana oyle geliyor bilemiyorum artmış gibiArkadaşlar kameradaki değişiklikler harici varmı başka değişiklik.
Arkadaşlar kameradaki değişiklikler harici varmı başka değişiklik.
Hangi romu kullanıyorsun? Neden verileri siliyorsunCihazım rootlu (magisk) daha geçen güncelleme (pie) gelmişti tekrardan başa dönüp güncellemeyi yapıp rootladım sistemi kurdum.
Şimdi ise tekrar güncelleme var ve benim bunu yükleyebilmem için tekrar cihaza stock firmware atıp güncellemeyi yapıp uygulamalarımı kişiselleştirmeleri yapmam gerekiyor.
Ben habire veri taşıma derdim olmasın diye 128 gb olan versiyonu aldım ve kaçtır verilerimi taşıyorum.
Can sıkıcı bir hal almaya başladı yokmudur bunun bir yöntemi ?
Bu kadar kişi cihazını güncelleyor herkes mi rootsuz kullanıyor ?
Neyi kurmak istiyorsunuz? Bu romun tam sürümü paylaşılinca yardımcı olurum hocam. Ota dosyası twrp ile yüklenmiyor. Tam sürümünü twrp üzerinden yükleyecegiz ardından dm-verity.zip dosyasını sonrasında root istiyorsanız magisk.zip yükleyip yeniden baslatacaksinizGlobal rom ve magisk yüklü.
Magisk yüklü iken denedim güncelleme hata verdi.
Magiski kaldırdım güncelleme sonradı tekrar yüklerim dedim malesef yine hata verdi.
Sanırım sorun root yüklerken dm-verity devredışı bırakmamızdan kaynaklanıyor.
Yardımcı olabilirsen sevinirim yoksa tekrar stock rom yükleyip root vs vs işlemlerle uğraşmak zorunda kalacağım.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi