- Adım
- MCS
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 11
Aynen öyleEvet normal modda takilmayı çözdü ancak gece modunda hala takılma oluyor
Aynen öyleEvet normal modda takilmayı çözdü ancak gece modunda hala takılma oluyor
[SD 845] Google Camera [Mi 8, Mix 2S, Poco F1]Arkadaşlar gcam uygulamasını deneyin donma kasma giderildi mi?
Peki gece çekimi kasıyormu[SD 845] Google Camera [Mi 8, Mix 2S, Poco F1]
bu konudaki MGC_6.1.021_MI8_V2a kamerayı yükledim kasma donma yok ağır çekim var.
Hayır kasmıyor.Konunun en başındaki gif teki ayarları yapabilirsiniz.Peki gece çekimi kasıyormu
By.TRabZonLu™' Alıntı:Ben yükledim gece çekim normal mod hepsi donuyor sildim bende
Uygulama sürümleri aynımı acaba?Hayır kasmıyor.Konunun en başındaki gif teki ayarları yapabilirsiniz.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
By.TRabZonLu' Alıntı:
Bunu deneyin donma yaparsa bsg mod ayarlarından fix menüsünden buffer fix açık yapın, gcam kapatıp tekrar açın
Gcam problemsiz hocam bir şekilde çalışıyor hocam.Arkadaşlar gcam uygulamasını deneyin donma kasma giderildi mi?
Hocam kalici degil. Bir süre gozukup kayboluyor daha sonra tekrar gözüküyor. Tam anlamadim açıkçasıBildirim çubuğu kalıcı hale gelmiş mi?
Hocam kalici degil. Bir süre gozukup kayboluyor daha sonra tekrar gözüküyor. Tam anlamadim açıkçasıBildirim çubuğu kalıcı hale gelmiş mi?
Link buZip indirdim daha sonra OTA üzerinden zip dosyasını seçtim ve yükledim ama eski sürüm gösteriyor ve hiçbir değişiklik yok.
Nerede hata yaptım acaba?