Keşke kameradaki yenilikleri de verselerdi şu güncelleme ile. Herkes baya heveslenmişti.
En güzel yanı betanın hatasız olması ve gcam sorunsuz kullanılıyorHocam betaya geçin. Beta diyince insan hata bekliyor fakat stabilden stabil diyebilirim rahatlıkla. Şarj olsun hız olsun. Haftalık güncelleme almak da cabası.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben çok kullandım betalar, alfalar. İşim nedeniyle öyle çok uğraşamıyorum maalesef. Arada bir forumu takip ediyorum hepsi o kadar.Hocam betaya geçin. Beta diyince insan hata bekliyor fakat stabilden stabil diyebilirim rahatlıkla. Şarj olsun hız olsun. Haftalık güncelleme almak da cabası.
Hocam betada kamera atabilir göre daha mı iyi ve de stabil 10.1de rootsuz gcam kullanılıyor mu acaba android pie varHocam betaya geçin. Beta diyince insan hata bekliyor fakat stabilden stabil diyebilirim rahatlıkla. Şarj olsun hız olsun. Haftalık güncelleme almak da cabası.
En güzel yanı betanın hatasız olması ve gcam sorunsuz kullanılıyor
Ben çok kullandım betalar, alfalar. İşim nedeniyle öyle çok uğraşamıyorum maalesef. Arada bir forumu takip ediyorum hepsi o kadar.
Betada bazen batırdıkları zaman bir türlü toparlayamadıkları da oluyor, siz yine de o kadar güvenmeyin betaya Ama şu ara stabil kadar iyi olduğunu görüyorum geri bildirimlerde. Böyle devam ederler umarım.
Gcam maalesef sorunsuz değil. Ağır çekim çalışmıyor.
Hocam betada kamera atabilir göre daha mı iyi ve de stabil 10.1de rootsuz gcam kullanılıyor mu acaba android pie var
Bunu deneyin ; Uygulama - Mi8 Global Android 9 Pie Google Camera 6.1.009 Sürüm ROOT'suzHocam bir kere denedim stabilde gcam fakat dona dona kullanılıyordu o yüzden sildim. Sürümden kaynaklıdır belki bilemiyorum. Çok tecrübem de yok gcam ile stock kamerada ayarlarla zaten gcam kalitesi elde edilebiliyor. Gcam otomatik orası ayrı. Betada kamera biraz daha iyi 10.1 sürümüne göre. Mix 3 kamera yazılımının henüz tam olarak geldiğini düşünmüyorum.