- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Mi8
- Konular
- 2
Rom linkini atar mısınız bana
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rom linkini atar mısınız bana
Hocam belli değil ne zaman gelir ilk önce çin romu çıkar sonra global rom ancak ota üzerinden güncellemeyi almak daha geç sürer10.2 ne zaman gelir acaba şuanki pie sürümünde yenilik olarak sadece Google asistan var değil mi?
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende burdan yükledim. Direk otaya girip değişiklik yapmayın güncelleme paketi sece tıklayın download klasorunden direk seçinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İki gündür zip dosyasını indirip yarıda iptal ediyorum değişen pek bişey yok diye sizce güncelleyim mibota üzerinden zip ile yoksa bekleyim mi yani kafam karışık biraz siz şu an 10.1 mi kullanıyorsunuz bu arada? Google asistan için geçmeye değer mi ?Hocam belli değil ne zaman gelir ilk önce çin romu çıkar sonra global rom ancak ota üzerinden güncellemeyi almak daha geç sürer
Dosyaları zipten çıkarmayın direk yukleyeceksinizOlmuyor hata veriyor 10.0.3.0 dan ota ile zip dosyayı indirdim dosyaları çıkarttım ama olmuyor. Siz hangi romu indirdiniz? Link atarmısınız?
ilk o şekilde yaptım olmadı. dosya adını update.zip yaptım yine aynı hatayı verdi.Bende burdan yükledim. Direk otaya girip değişiklik yapmayın güncelleme paketi sece tıklayın download klasorunden direk seçin
Evet hocam ben 10.1 kullanıyorum ancak google asistan kullandığım bir şey değil ancak ram ve batarya açısından sağlıklı sonuçlar alacağınızi unutmayınİki gündür zip dosyasını indirip yarıda iptal ediyorum değişen pek bişey yok diye sizce güncelleyim mibota üzerinden zip ile yoksa bekleyim mi yani kafam karışık biraz siz şu an 10.1 mi kullanıyorsunuz bu arada? Google asistan için geçmeye değer mi ?
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam hayır anlamadiniz dosyaya hiçbir şekilde müdahale etmeyin ismini degistirmeyin dediğim işlemi direk yapınilk o şekilde yaptım olmadı. dosya adını update.zip yaptım yine aynı hatayı verdi.
ilk başta o şekilde işlem yaptım. direk indirip güncelleme paketi seçip denedim. ilk adımım oydu zaten. isimi değiştirmeden.Evet hocam ben 10.1 kullanıyorum ancak google asistan kullandığım bir şey değil ancak ram ve batarya açısından sağlıklı sonuçlar alacağınızi unutmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam hayır anlamadiniz dosyaya hiçbir şekilde müdahale etmeyin ismini degistirmeyin dediğim işlemi direk yapın
Hocam o zaman cihazda sıkıntı olabilir ilk defa duydum böyle bir şeyi isterseniz adminlere mesaj atıp sorun daha net bilgi verebilirlerilk başta o şekilde işlem yaptım. direk indirip güncelleme paketi seçip denedim. ilk adımım oydu zaten. isimi değiştirmeden.