Evet hocam büyük ihtimalle 10.1.2de gelecek onlarkamerda ağır çekim ve gece modu yok sanırım doğru mu
Hayır olmuyorHocam merhaba, 10.0.3.0'dan zip ile geçişte veri kaybı olmuyor değil mi? Olmuyorsa geçelim hemen.
Eğer aynı yerden bahsediyorsak işaretli yer kalan ram miktarı. Sol taraftan da bakabilirsiniz boşta %50-60 lardan 30-40 lara düştü.Emin misiniz hocam
Evet hocam büyük ihtimalle 10.1.2de gelecek onlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır olmuyor
Evet benim hatam sizin dediğiniz doğruEğer aynı yerden bahsediyorsak işaretli yer kalan ram miktarı. Sol taraftan da bakabilirsiniz boşta %50-60 lardan 30-40 lara düştü.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sormayın hocam bende onu bekliyorum mi 8 sağlam donanımı olan bir telefon ancak çok Xiaomi kardeşimizin yazılımcıları bunun farkında değillerŞu 10.1.2.0 gelecekse gelsin artık beynim yandı stabilden betaya betadan stabile geçmekten sadece kameradaki ağır çekim ve gece modundan dolayı geçmiyorum stabile
Geliştirici ayarlarında kilidi kaldırınbende hata veriyor. güncelleme doğrulanamadı hatası alıyorum
başka karşılaşan var mı bu hatayla?
kilit açık. migrostan aldım kilit açık şekilde geldi ilk günden itibarenSormayın hocam bende onu bekliyorum mi 8 sağlam donanımı olan bir telefon ancak çok Xiaomi kardeşimizin yazılımcıları bunun farkında değiller
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geliştirici ayarlarında kilidi kaldırın
Telefonunuz global versiyon mu genelde migros gibi yerlerde rus romlu satılırkilit açık. migrostan aldım kilit açık şekilde geldi ilk günden itibaren
global versionTelefonunuz global versiyon mu genelde migros gibi yerlerde rus romlu satılır