Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
Arkadaşlar korktuğum şey yine oluyor sanırım, üzülerek belirtmeliyim ki zamanında uzun uğraşlar ve tedavi yöntemleri deneyerek atlattığım ya da atlattığımı zannettiğim hastalığım yeniden nüksetti, gerçekten çok çaresizim kim nasıl yardım edebilir bilemiyorum ama yine sıkıntılı bir süreç başlıyor benim için. Bu süreçte yardımcı olabilecek hocalarım uzmanlarım varsa lütfen çekinmesin belki bildikleri faklı bir yöntem vardır O.R.D. hastalığının tedavisi için. :)

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Arkadaşlar korktuğum şey yine oluyor sanırım, üzülerek belirtmeliyim ki zamanında uzun uğraşlar ve tedavi yöntemleri deneyerek atlattığım ya da atlattığımı zannettiğim hastalığım yeniden nüksetti, gerçekten çok çaresizim kim nasıl yardım edebilir bilemiyorum ama yine sıkıntılı bir süreç başlıyor benim için. Bu süreçte yardımcı olabilecek hocalarım uzmanlarım varsa lütfen çekinmesin belki bildikleri faklı bir yöntem vardır O.R.D. hastalığının tedavisi için. :)
Skorpi hocam ilacı var mı sizde ?

enteresan05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
mi 8
Konular
14
Ne bu şakamı gercekmi anlmadimki şaka ise hic komik degil gercek ise bu konuya bunu yazmaniz sacma. Allah acil şifalar versin

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
Son düzenleme:

leibnitz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alican
Cihazım
redmi note 5
Konular
1
10.1.1.0 da bildirim paneline uygulama bildirimleri(simgeler) geliyormu paneli aşağı çekmeden, yükleyen arkadaşlar cevaplayabilirmi?

mtaelp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mete
Cihazım
mi 5
Konular
0
Merhaba 10.0.3.0 global sürümdeydim telefon china bootloader açık ilk mesaj daki zip dosyasini güncelleyici üstünden yükledim direk yukledi. 10.1.1.0 surume geçtim şuan

SLh34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Salih
Cihazım
Mi8
Konular
0
Merhaba 10.0.3.0 global sürümdeydim telefon china bootloader açık ilk mesaj daki zip dosyasini güncelleyici üstünden yükledim direk yukledi. 10.1.1.0 surume geçtim şuan
Benimkide global 10.0.3.0 dı ota üzerinden zip dosyasıyla sıkıntısız kurdum şuan.

Üst Alt