Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

enteresan05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
mi 8
Konular
14
Mi 8 telefonla tanışalı 1 hafta oldu. Bu cihaza yabanciyim.

1- telefonda bulunan 10.0.3.0 surumune beklersek guncelleme ota yoluyla gelecekmi

2- bu anlattiginiz sekilde yukleme yapabilmek icin root veya boot kilidi acma zorunlulugu varmi. Bu haliyle kilit acma yapmadan root yapmadan yukleyebilirmiyim.

3-Eger yuklersem ilerde telefona gelecek guncellemeleri ota yoluyla alabilirmiyim

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

darth78

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
mi8
Konular
5
Mi 8 telefonla tanışalı 1 hafta oldu. Bu cihaza yabanciyim.

1- telefonda bulunan 10.0.3.0 surumune beklersek guncelleme ota yoluyla gelecekmi

2- bu anlattiginiz sekilde yukleme yapabilmek icin root veya boot kilidi acma zorunlulugu varmi. Bu haliyle kilit acma yapmadan root yapmadan yukleyebilirmiyim.

3-Eger yuklersem ilerde telefona gelecek guncellemeleri ota yoluyla alabilirmiyim

Ben de çok prof. değilim ama bildiğim kadarı ile cevap vereyim.

1- 10.0.0.3 zaten şu anda ota yoluyla gelen son global sürüm

2- Root şart değil ama telefon orjinal çin sürümü ise globale geçebilmek için boot kilidi açılmalı

3- Hangi sürümde isen ota üzerinden o sürümün güncellemeleri geliyor. Stabil ya da beta.

Not: konuda bahsedilen 10.1.1.0 ana sürüm ota yoluyla bana gelmedi. Geldi yazan çok nadir kişi gördüm. Sanırım dağıtımı zamana yayıyor Xiaomi.

may

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samsung
Cihazım
Galaxy
Konular
18
Yani durum telefondan telefona farklılık gösteriyor. Aynı işlemleri ben de yapmıştım. 10.0.3.0 dan 10.0.2.0 a inip telefona 10.1.1.0 yükledim sorunsuz birkaç gün kullandım. Fakat şu an neredeyim derseniz 8.11.29 global beta :)

Hocam neden beta ya döndünüz?ben de betadan glbale geçmeyi düşünüyordum

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Hocam neden beta ya döndünüz?ben de betadan glbale geçmeyi düşünüyordum

Merhaba, kameradaki eksiklerden dolayı döndüm ağır çekim ve gece modu yok 10.1.1.0 güncellemesinde bir de şarj betada daha uzun süre gidiyor ben de ve daha az ram kullanıyor telefonum. Başka da bir sebebi yok açıkçası.

demircialptekin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptekin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
21
10.0.1 sürümünde kalanlara verildi bu güncelleme. Ben geçtim sürüm düşürerek fakat anlamadığım nokta 10.0.3.0 güncellemesi geri çekildiyse neden 10.0.2.0 ye dönenlere OTA dan 10.0.3.0 görünüyor
Ben de çok prof. değilim ama bildiğim kadarı ile cevap vereyim.

1- 10.0.0.3 zaten şu anda ota yoluyla gelen son global sürüm

2- Root şart değil ama telefon orjinal çin sürümü ise globale geçebilmek için boot kilidi açılmalı

3- Hangi sürümde isen ota üzerinden o sürümün güncellemeleri geliyor. Stabil ya da beta.

Not: konuda bahsedilen 10.1.1.0 ana sürüm ota yoluyla bana gelmedi. Geldi yazan çok nadir kişi gördüm. Sanırım dağıtımı zamana yayıyor Xiaomi.

may

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samsung
Cihazım
Galaxy
Konular
18
O zaman beta ile devam edelim şuan için

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Merhaba, kameradaki eksiklerden dolayı döndüm ağır çekim ve gece modu yok 10.1.1.0 güncellemesinde bir de şarj betada daha uzun süre gidiyor ben de ve daha az ram kullanıyor telefonum. Başka da bir sebebi yok açıkçası.

Hocam 10.1.1.0'dan 8.11.29 betaya geçişiniz nasıl oldu. Telefon üzerinden mi yoksa miflash gibi uygulmadan mı? Bunlar değerli bilgi :)

Son düzenleme:

darth78

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
mi8
Konular
5

MiFlash ile de yapılabilir ama ben Xiaomi Tool aracılığı ile yaptım. Uygulama cihaza uygun romları ( stabil ve beta ) kendi bulup size seçtirip indiriyor ve yine kendi fastboot'a alıp kendi kuruyor. Özetle daha pratik ve hataya yer vermiyor. Tabi cihazınız antirollback denetimini muhakkak yapın yoksa brick olabilirsiniz.

Ben beta kullanıyordum. Stabil Pie 9 çıkınca bir heves kurdum ama 1-2 saat kullandığım cihaz yok yere reset attı. Daha önce olmamıştı. Durumdan rahatsızlık duydum ve yine betaya döndüm.

tahakan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha Kan
Cihazım
Mİ8
Konular
0
Ben gene elimde dursun diye aldım fastboot ve recovery dosyalarını. 16 Kasım'da paylaşılan android 9 pie Haftalık sürümü kurdum 1 haftadır kullanıyorum. Şu anda herşey fazlasıyla güzel gidiyor. Sırf 2 sürüm yukarıda miui sürümü kullanmak için girmem bu olaya. Yedek alsam bile herşey eskisi gibi olmuyor fazla vakit kaybı.

Üst Alt