Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Osse-Saeros

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
10
ekran kilidi şifresini kabul etmiyor kafayı yicem ya :D kökten bir çözümü yok mu bunun
Bilgisayardan miui çin romunu yükleyeceksin mi flashtool ile ardından telefon açıldıktan sonra mi markete girip google servislerini indireceksin google hesabını açıp telefony yeniden başlatacaksın daha sonra Google hesabından çıkıp yapıp mi hesabından da çıkış yapacaksın daha sonra istediğin miui sürümünü yükleyebilirsin yalnız mi flash dan yükleme yaparken dikkat et clean all and lock seçeneğini işaretleme cihaz brick olur haberin olsun yapamam bunları diyorsan onat ile iletişime geç seni birine yönlendircek 50 tl ücret karşılığında uzaktan bağlantı yoluyla hallediyor.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onat
Cihazım
POCO F2 Pro
Konular
4
Biraz geç gördüm arkadaşa ulaşıp görüştüm şimdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayardan miui çin romunu yükleyeceksin mi flashtool ile ardından telefon açıldıktan sonra mi markete girip google servislerini indireceksin google hesabını açıp telefony yeniden başlatacaksın daha sonra Google hesabından çıkıp yapıp mi hesabından da çıkış yapacaksın daha sonra istediğin miui sürümünü yükleyebilirsin yalnız mi flash dan yükleme yaparken dikkat et clean all and lock seçeneğini işaretleme cihaz brick olur haberin olsun yapamam bunları diyorsan onat ile iletişime geç seni birine yönlendircek 50 tl ücret karşılığında uzaktan bağlantı yoluyla hallediyor.

Görüştüm şimdi bl kilidi kapalı inşallah bizimkiler gibi kolay çözülür.

Son düzenleme:

HüseyinAvcı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
Eczane Teknikeri
Konular
32
Arkadaşlar xioamiye öneri sunabileceğimiz bir sayfa mevcutmudur acaba ?

Ynsgltkn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 8
Konular
6
Geribildirim bölümü var ama baktıklarını zannetmiyorum

Ben 20 nin üzerinde geri bildirim gönderdim bırakın bakmayı iletiniz gönderildi teşekkür ederiz diye gelen otomatik bir mesajlar vardırya onu bile göndermediler. Varın siz düşünün gerisini. Ama telefonu ucuza satıyorlar varsın bizden gelenleri okumasınlar !!!!

kjaer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
bilal
Cihazım
mi 8
Konular
7

çin romunu yüklemeyi denedim ama erase boot error hatası veriyor bootloader kapalı olunca yükleniyor mu

arkadaşlar sorunu çözdüm ben telefonu kurtardım. yukarıda arkadaşın dediği gibi google ve mi hesaplarından çıkış yapıpta wipe data yaparsanız bu sorun karşınıza çıkmıyor bilginize.

Son düzenleme:

0quz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 8
Konular
2
çin romunu yüklemeyi denedim ama erase boot error hatası veriyor bootloader kapalı olunca yükleniyor mu

arkadaşlar sorunu çözdüm ben telefonu kurtardım. yukarıda arkadaşın dediği gibi google ve mi hesaplarından çıkış yapıpta wipe data yaparsanız bu sorun karşınıza çıkmıyor bilginize.

zaten başta hata yapmışşın hocam bu tür hesapları kapatıp telefona rom yüklemeniz gerekiyordu her ne kadar basit gözükse de bazen böyle sorunlar oluyor şifreyi doğru yazsanız bile kabul etmiyor ama bl kilidi kapalı halde iyi kurtarmışsınız bu durum farklı bir brick durumu önceki xiaomi telefonlarda yaşandı

SpraX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
7
Cihazım
Gm 5
Konular
1
Merhaba arkadaşlar telefonu pazartesi aldım ve son güncellemeyide yükledim. En son güncellemeyide yaptım. Birkaç sorum var.
1.Güncelleme öncesine göre şarj performansı ciddi anlamda düştü. Adaptif batarya özelliği açık. Sorun bundan kaynaklı olabilir mi ?
2.Yüz kilidi ile telefonun kilit ekranındayken telefonun direkt açılmamasını, iPhone da ki gibi bildirimlerin önizlemesini görmek için bir ayar var mı ?

tahaydin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Merhaba arkadaşlar telefonu pazartesi aldım ve son güncellemeyide yükledim. En son güncellemeyide yaptım. Birkaç sorum var.
1.Güncelleme öncesine göre şarj performansı ciddi anlamda düştü. Adaptif batarya özelliği açık. Sorun bundan kaynaklı olabilir mi ?
2.Yüz kilidi ile telefonun kilit ekranındayken telefonun direkt açılmamasını, iPhone da ki gibi bildirimlerin önizlemesini görmek için bir ayar var mı ?
Hocam yüz kilidini ülke olarak hindistan seçip mi kullanıyorsun

Üst Alt