Telefonun Power tuşu ve ses açma tuşuna basılı tutarak açtığında karşına çıkan ekranda, wipe data all seçeneğini seçtiğinde telefonuna temiz kurulum yapmış oluyorsunuz.Arkadaşlar temiz kurulum telefonu sıfırlamak mı oluyor bilgilendirir misiniz
Hocam merak ettiği m bu fasboot olayı zor mudur ve boot kilidini açmak mı gerekiyor garantiyi etkiliyor mu bu durumEvet mümkün fastboot ile
Peki güncelleme sonrası ne kadar gerekli ustam ben teli alalı 1.5 ay fln oldu android 8 den 9 a geçtim miu 9 dan 10 oldu simdi yenisi geldi hiç yapmadım ama bir sıkıntım da yok mesela son güncelleme ile pil optimizasyonu gayet düzelmiş hard resetsiz feln genede yapmalı mıyımTelefonun Power tuşu ve ses açma tuşuna basılı tutarak açtığında karşına çıkan ekranda, wipe data all seçeneğini seçtiğinde telefonuna temiz kurulum yapmış oluyorsunuz.
Hocam pil sorunun yoksa gerek yok.Peki güncelleme sonrası ne kadar gerekli ustam ben teli alalı 1.5 ay fln oldu android 8 den 9 a geçtim miu 9 dan 10 oldu simdi yenisi geldi hiç yapmadım ama bir sıkıntım da yok mesela son güncelleme ile pil optimizasyonu gayet düzelmiş hard resetsiz feln genede yapmalı mıyım
Teşekkürler. Bunu yaparken dikkat etmemiz gereken birşey yok değil mi? Ne bileyim unlocklu olsn vs vs gibi?Telefonun Power tuşu ve ses açma tuşuna basılı tutarak açtığında karşına çıkan ekranda, wipe data all seçeneğini seçtiğinde telefonuna temiz kurulum yapmış oluyorsunuz.
Telefonun hafızası silinir tamamen, başka birşey olmaz. YapabilirsinizTeşekkürler. Bunu yaparken dikkat etmemiz gereken birşey yok değil mi? Ne bileyim unlocklu olsn vs vs gibi?