Rom Mi 8 Global Kararlı Miui v10.0.2.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
Valla gördüklerim karşısında eu rom mis gibi ozaman ben global stableye geçmiyorum. Eu miui 10da yuz tanıma açık halde bölge seçeneği kaldırılmış, ayrıca daima açıkta bildirimler de görünüyor. Ve miui 10a sadece görsellik demeyin telefonun kapasitesi neyse o ucuracak hali yok ayrıca bence uçuyor da cok memnunum ben miui 10dan harika bence lütfen çok olumsuz düşünmeyin

Son düzenleme:

healdell1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Receb
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Öncelikle herkese iyi geceler. Bende mi 8 cihazım da miui 10 sürümüne geçtim. Ufak laglar, bildirim problemleri ve performans kaybı yaşadım. Geekbench 4 testinde miui 9.6.7 de iken toplu çekirdek performansım 9k-9.7k arası seyrediyordu. Miui 10 ile an itibari ile 6k-7k arası değişmekte. Şimdilik kurulmasını önermiyorum şahsen.

HasanVersion

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
iPhone 13
Meslek
Üni Öğrenci
Konular
4
Öncelikle herkese iyi geceler. Bende mi 8 cihazım da miui 10 sürümüne geçtim. Ufak laglar, bildirim problemleri ve performans kaybı yaşadım. Geekbench 4 testinde miui 9.6.7 de iken toplu çekirdek performansım 9k-9.7k arası seyrediyordu. Miui 10 ile an itibari ile 6k-7k arası değişmekte. Şimdilik kurulmasını önermiyorum şahsen.
hocam güncelledikten sonra bir iki restart yaparak tazeleyin. Ardınden depolamadan önbelleği boşaltınç. bence çok daha akıcı olduğunu düşünüyorum cihazın.

apokoc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdullah
Cihazım
RN10 Pro
Konular
6
Güncelleme iyi güzelde hala Türkiye için yüz tanıma aktif değil nezaman gelecek ya .s

healdell1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Receb
Cihazım
Mi 8
Konular
4
hocam güncelledikten sonra bir iki restart yaparak tazeleyin. Ardınden depolamadan önbelleği boşaltınç. bence çok daha akıcı olduğunu düşünüyorum cihazın.
Sizde deneyip skorlarınızı paylaşırsanız dahada yardımcı olabiliriz arkadaşlara

revnak96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Revnak
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
4
Katılıyorum bence geçişler çok daha pürüzsüz uygulama açılış hızları vs. Dahi farketti daha az ram kullanıyor yarın fulleyip şarj performansını deniycem gps ve bildirimler de düzgün çalışıyor benim cihazımda ama tereddütlü olanların daha stabil halini beklemesinde fayda var tabiki.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Raistlin53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
Poco F5
Konular
10
guncellemeyi yaptim herhangi bir sorun göremedim diyordum ki belli bir süre sonra son uygulamalara girildiğinde ve bildirim panelini indirdiğim de cihazda kasilmalar meydana geldiğini farkettim kapatip açınca cihazi düzeliyor ama bir müddet sonra yine ayni oluyor bunun sebebi ne ki? beta sürümde bir kac kez yaşadım bu sorunu sonrası kendi kendine duzeldi acaba neden olabilir bu

demircialptekin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptekin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
21
" data-source="post: 335419" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Güncelleme iptal edilmiş olabilir. Şuan ota da görünmüyor
Çok bug var hocam kesin iptal edilmiştir. Hafta içinde belki, haftaya kesin yeni güncelleme gelir. Çin stabilde de böyle olmuştu farklı problemler vardı ama problem vardı.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ETGq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
1
Bana otadan güncelleme geldi global stabil 9.6.7.0 kullanıyorum güncellemeyi indirdi kurulum için şarja bağladım ve güncellenmedi şuan mevcut sürüm güncel olarak görünüyor ne yapmamı önerirsiniz

Üst Alt