- Adım
- Lütfi
- Cihazım
- Xiomi Mi 6
- Konular
- 0
Maalesef kendim başaramadım yarım aldım. Sağolsun forumdan bir arkadaşımız uzaktan erişim ile halletti. Ama anladığım kadarıyla çok basit bir şey yüzünden yapamadım.
Olayı sizin için kolaylaştırayım. Eğer Rus romu varsa cihazınızda ve siz de Global rom yüklemek istiyorsanız yapacağınız şey öncelikle MiFlash ve Global romun son sürümünü indirmek. Sonrasında telefonunuzdaki her şeyi yedekleyin ve uygulamayı çalıştırın. Ben uygulamaya indirdiğim romu buldurtamadım arkadaş da orada devreye girdi. MiFlash uygulaması indirilmiş romu gördükten sonra telefonu power ve ses kısma tuşuna bir süre basıp fastboot modunda başlatıp hazır hale getiriyoruz. Kablosu takılı tabii ki. Uygulama bir kaç seçenek sunuyor ben tam format istediğim için öyle yaptı ve Global romu kurdu. Bundan sonra artık güncellemeleri de alacak şekilde 10.0.2.0 oldu. Ben çok beğendim ama birkaç şeyin fixlenmesi lazım güncellemelerle. Birisi always on display çalışmıyor. Diğeri Bildirimler de bundan dolayı görünmüyor kapalı ekranda. Son olarak ekranı böl var ama çalışmıyor. Bunlar basit şeyler ama pil süresi efsane oldu. Ayrıca pil içinde yüzdelik geldi, vs. Kolay gelsin, aslında çok basit yapılınca anlıyorsunuz.
bu dosyayı nasıl buldurtabiliriz. bende bulduramadım