SağolasınEvet hocam.
Yaptınız mı hocam güncellemeyi ? Yaptıysanız eğer Kamerada Mimoji mevcut mu ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Yakin zamanda indirip görüşlerimi yazacağım
Yaptınız mı hocam güncellemeyi ? Yaptıysanız eğer Kamerada Mimoji mevcut mu ?Güncelleme banada geldi. Eve varınca wifiden guncellerim. Tabi o zamana kadar geri çekilmezse
Mimoji nasıl birşey. Kameranın neresinde oluyor. Baktım ama göremedim. Yada gördüm neye benzediğini bilmediğim için anlayamadımYaptınız mı hocam güncellemeyi ? Yaptıysanız eğer Kamerada Mimoji mevcut mu ?
Yaptınız mı hocam güncellemeyi ? Yaptıysanız eğer Kamerada Mimoji mevcut mu ?
Xiaominin kamera uygulamasını açınca alt kısımda Video, fotoğraf, portre, gece diye geçiş kısımları varya hocam, orada MiMoji diye bir seçenek var mı acaba ?Mimoji nasıl birşey. Kameranın neresinde oluyor. Baktım ama göremedim. Yada gördüm neye benzediğini bilmediğim için anlayamadım
Yok maalesefXiaominin kamera uygulamasını açınca alt kısımda Video, fotoğraf, portre, gece diye geçiş kısımları varya hocam, orada MiMoji diye bir seçenek var mı acaba ?
Öfff varya Xiaomi ne zaman verecek acaba ? Giriş seviyesi telefonlarda var üst seviye mi 8 de yok. Şaka gibi.Yok maalesef
Nedir hocam bu mimoji. Ne işe yarıyor. Normal emoji programı gibi bişey mi. Ben bitmoji kullanıyorum ondan iyimiÖfff varya Xiaomi ne zaman verecek acaba ? Giriş seviyesi telefonlarda var üst seviye mi 8 de yok. Şaka gibi.
Teşekkürler hocam bu arada
Bu konuyu inceleyebilirsiniz.Öfff varya Xiaomi ne zaman verecek acaba ? Giriş seviyesi telefonlarda var üst seviye mi 8 de yok. Şaka gibi.
Teşekkürler hocam bu arada