MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı Android 10 V11.0.1.0 QEAMIXM İndirme Bağlantıları

• Konbuyu başlatan CraweL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 235
  • Görüntüleme 28K

ganjair

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
baran deniz
Cihazım
mi8
Konular
33
beta hesap istiyor yüklemek için

TheRick

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özcan
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Sistem olarak Android yükseliyor. Ancak MIUI 11 olarak geri gidiyoruz. Android 9 daki MIUI 11.0.6 yani MIUI altıncı yamalanmış hali o yüzden biz MIUI da pek fazla sorun yaşamadık. Ancak Android 10 daki MIUI 11.0.1 yani ilk dandik hali ve galeri sorunu 11.0.4 ten sonra yok. Bu ilk hali şarjı mahveder. Bir de bilmediğimiz sisteme geçiyoruz. Sırf MIUI geri olduğu için güncelleme yapmayacağım. Android 10 bana bir şey kazandırmıyor şimdilik. Bunu güncellersem en az 2-3 ay MIUI arayüzün ileriki sürümünü beklerim. Hiç gerek yok böyle şeylere.

Cawss

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cawss
Cihazım
Mi 8
Konular
13
Sistem olarak Android yükseliyor. Ancak MIUI 11 olarak geri gidiyoruz. Android 9 daki MIUI 11.0.6 yani MIUI altıncı yamalanmış hali o yüzden biz MIUI da pek fazla sorun yaşamadık. Ancak Android 10 daki MIUI 11.0.1 yani ilk dandik hali ve galeri sorunu 11.0.4 ten sonra yok. Bu ilk hali şarjı mahveder. Bir de bilmediğimiz sisteme geçiyoruz. Sırf MIUI geri olduğu için güncelleme yapmayacağım. Android 10 bana bir şey kazandırmıyor şimdilik. Bunu güncellersem en az 2-3 ay MIUI arayüzün ileriki sürümünü beklerim. Hiç gerek yok böyle şeylere.
Aferin rick dogru konusuyorsun

enteresan05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
mi 8
Konular
14
Arkadaşlar kesinlikle yüklemeyin. Yükledim hemen geri eu roma gectim. Bu surumu eu romda kullanmistim resmen sorunlu halini guncelleme diye vermisler. Bu surumun ustune cok fazla guncelleme geldi. Global surumde olan arkadaslara tavsiyem yuklememeleri yonunde

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lwnth

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Levent
Cihazım
mi 8
Konular
6
Arkadaşlar kesinlikle yüklemeyin. Yükledim hemen geri eu roma gectim. Bu surumu eu romda kullanmistim resmen sorunlu halini guncelleme diye vermisler. Bu surumun ustune cok fazla guncelleme geldi. Global surumde olan arkadaslara tavsiyem yuklememeleri yonunde

Eu romun kararli surumu var mi android 10. Varsa ona gecmek icin zip dosyasi telefondan direk yuklenir mi. Yoksa pc ile sifirdan kurulum mu

enteresan05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
mi 8
Konular
14
Kararli surumde var suanki beta surumude cok kaliteli. Zip dosyasi olarak kuruluyor fakat temiz kurulum yapmanizi tavsiye ederim

Farukmurat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Faruk
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Eski sürümde hücre beklemede ekranla aynı hatta bazı zamanlar ekrandan da fazla pil tüketiyordu. Yeni sürümle düzelmiş %2

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
Eu romun kararli surumu var mi android 10. Varsa ona gecmek icin zip dosyasi telefondan direk yuklenir mi. Yoksa pc ile sifirdan kurulum mu

Eu romun stabil android 9 unu tavsiye ederim, 10 versiyonunda çentik normalden uzun

Hamzaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi8
Konular
0
Güncellemeyi yaptım. Kameradan galeriye geçişle ilgili ne gibi sorun vardı. Ben pek bişey anlamadım. Sadece pro moda giriş yapmıyor. Orada bir bug var.

Üst Alt