- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8
- Konular
- 4
Tamamdır. TeşekkürlerBölge ile alakası yok. Kademeli olarak dağıtılıyor. Cuma gününe kadar sizede gelir
Tamamdır. TeşekkürlerBölge ile alakası yok. Kademeli olarak dağıtılıyor. Cuma gününe kadar sizede gelir
Aferin rick dogru konusuyorsunSistem olarak Android yükseliyor. Ancak MIUI 11 olarak geri gidiyoruz. Android 9 daki MIUI 11.0.6 yani MIUI altıncı yamalanmış hali o yüzden biz MIUI da pek fazla sorun yaşamadık. Ancak Android 10 daki MIUI 11.0.1 yani ilk dandik hali ve galeri sorunu 11.0.4 ten sonra yok. Bu ilk hali şarjı mahveder. Bir de bilmediğimiz sisteme geçiyoruz. Sırf MIUI geri olduğu için güncelleme yapmayacağım. Android 10 bana bir şey kazandırmıyor şimdilik. Bunu güncellersem en az 2-3 ay MIUI arayüzün ileriki sürümünü beklerim. Hiç gerek yok böyle şeylere.
Eu romun kararli surumu var mi android 10. Varsa ona gecmek icin zip dosyasi telefondan direk yuklenir mi. Yoksa pc ile sifirdan kurulum muArkadaşlar kesinlikle yüklemeyin. Yükledim hemen geri eu roma gectim. Bu surumu eu romda kullanmistim resmen sorunlu halini guncelleme diye vermisler. Bu surumun ustune cok fazla guncelleme geldi. Global surumde olan arkadaslara tavsiyem yuklememeleri yonunde
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eu romun stabil android 9 unu tavsiye ederim, 10 versiyonunda çentik normalden uzunEu romun kararli surumu var mi android 10. Varsa ona gecmek icin zip dosyasi telefondan direk yuklenir mi. Yoksa pc ile sifirdan kurulum mu
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi