- Adım
- Alp
- Cihazım
- Xiaomi mi 8
- Konular
- 0
Görünürde hiç fark olmadığını söyledi arkadaşlarDaha gelmedi benim cihaza ..ne gibi degisikler var sistem arayüzü fln degismismi ? Temalar sesler vs vs ?
Cift gps degil konum yaziyor artik. Yani duzelttiler mi bilmiyorum ama haritalarda mavi nokta ziplamiuo saga sola. Kamerada galeriye gecmeme ve pro modda kapanma sorunu var. Sarj daha cabuk bitiyo. Olanlar bunlarDaha gelmedi benim cihaza ..ne gibi degisikler var sistem arayüzü fln degismismi ? Temalar sesler vs vs ?
Ozaman hic yapmiyalim desene hocam sikintili oluyosa anlami yokCift gps degil konum yaziyor artik. Yani duzelttiler mi bilmiyorum ama haritalarda mavi nokta ziplamiuo saga sola. Kamerada galeriye gecmeme ve pro modda kapanma sorunu var. Sarj daha cabuk bitiyo. Olanlar bunlar
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güncelleme geri çekilmiştir hocam. OTA indirme bağlantısını indirip bu şekilde güncelleyebilirsiniz.Banada gelen giden yok hala neden acaba
Güncelleme geri çekilmiştir hocam. OTA indirme bağlantısını indirip bu şekilde güncelleyebilirsiniz.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
1 hafta sonra tekrar yayımlanacaktır hocam bekleyiniz.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Beta hesap istiyor hocam denedim olmadı mı hseabi beta diyor kayıt yaptım geri dönüş olmadi