MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı Android 10 V11.0.1.0 QEAMIXM İndirme Bağlantıları

• Konbuyu başlatan CraweL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 235
  • Görüntüleme 28K

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
İyi forumlar ben miu 9 sürümündeyim android 10 gecmeye degermi batarya benim icin önemli sizce gecmelemiyim
Gecme surum yukselceksende miui 11 android 9 olan eu stabil var onu yukleyebilirsin

Alier411

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi 8
Konular
3
3 gun once guncelledim pil bariz bir sekilde çabuk bitiyor kamerada pro modu çalışmıyor kamera ayarlarında keskinlik kontrast ve doygunluk ayarlarınida kaldırmışlar kameradan galeriye geçiş olmuyor en güzel miui 9 sürümüydu bence miui 9 a tekrar geri dönebiliyor muyuz olursa bidahada güncellemeyi düşünmüyorum bilen varsa yazabilir mi

Aykutk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Yeni fontta Milan pro gelmiş mi

Bugraozkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
13
Beyaz duvar kağıdında bildirim simgeleri siyaha dönüyor mu ana ekranda

Farukmurat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Faruk
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Herkes şarjdan çok şikayetçi ama benim pil sürem arttı. Konum, wifi, mobil veri, senkronizasyon, oto parlaklık ve bluetooth sürekli açık. Mi band 3 e bağlı. En az 5 saat ekran süresi alıyorum. Bir de hücre beklemede %15 lerde şarj yiyordu. Şu an 2 3 lerde. Ben kısmen memnunum

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lwnth

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Levent
Cihazım
mi 8
Konular
6
Herkes şarjdan çok şikayetçi ama benim pil sürem arttı. Konum, wifi, mobil veri, senkronizasyon, oto parlaklık ve bluetooth sürekli açık. Mi band 3 e bağlı. En az 5 saat ekran süresi alıyorum. Bir de hücre beklemede %15 lerde şarj yiyordu. Şu an 2 3 lerde. Ben kısmen memnunum

Simdiye kadar hic temiz kurulum vs yapmadim. Hep ota uzerinden guncelledim. Sarjda hiç sıkıntı yasamadim ama bu gercekten kotu. Gun icinde senin gibi hersey surekli acik oldugu halde sarj ihtiyaci duymazdim. Artik aksam olmadan sarj etmem gerekiyo

suso9292

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Mi8
Meslek
Kalite teknisyeni
Konular
4
Arkadaşlar android sürümü yükseldiği için güncelleme yaptıktan sonra hard reset atarsanız sistem stabil olarak çalışır. Eğer hard reset atmazsaniz hatalar ve şarj problemleriyle karşılaşmanız çok normal. Eski dosyaların üzerine kurulum yapıldığı için eski dosya artıkları problem yaratır.

Eagle_88

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Önder
Cihazım
Xiaomi Mi8
Konular
0
Arkadaşlar android sürümü yükseldiği için güncelleme yaptıktan sonra hard reset atarsanız sistem stabil olarak çalışır. Eğer hard reset atmazsaniz hatalar ve şarj problemleriyle karşılaşmanız çok normal. Eski dosyaların üzerine kurulum yapıldığı için eski dosya artıkları problem yaratır.
Orijinal garantili cihaz ,bu dediğin hard reset'i 8 den 9'a geçerken de atmadım ve güncellemeleri sürekli OTA dan yaptım ... söylediğinizin işe yarayacağına dair bilginiz kesinmidir.

MimosaPudica

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Orijinal garantili cihaz ,bu dediğin hard reset'i 8 den 9'a geçerken de atmadım ve güncellemeleri sürekli OTA dan yaptım ... söylediğinizin işe yarayacağına dair bilginiz kesinmidir.
Kimse kesin hatasız olur diyemez hocam ancak temiz kurulum cihazın stabil çalışması konusunda kesin yararlıdır :)

Son düzenleme:
Üst Alt